USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Внутрішні конфлікти в РФ будуть тільки зростати, – ГУР

6 Червня 2023 12:05
Масштаб внутрішніх конфліктів у Росії буде лише збільшуватися. Всі її боєздатні сили зосереджені в Україні, а в самій РФ «безлад, хаос, анархія і безвладдя».

Про це заявив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов в ефірі телемарафону, повідомляє Gazeta.ua.

«Збільшується географія діяльності повстанців, збільшується кількість учасників цих акцій, і зрештою ми повинні розглядати не лише окремо взяті події на Білгородщині, але в цілому так звана Російська Федерація сьогодні – це неспроможна держава, всередині якої величезна кількість конфліктів», – заявив Юсов.

Він наголосив, що події торкнуться і столичного регіону.

Кремль наразі не перекидає з України війська, а намагається обмежитись внутрішніми ресурсами ЗС РФ.

«Є інформація про підготовку таких заходів. Але той факт, що вони вже задіюють власні Збройні Сили, в тому числі армійську авіацію, артилерію – це вже факт доведений, і відповідно далі приховувати, що нічого не відбувається, путінський режим уже просто не в змозі», – зазначив Юсов.

Як повідомляли, 22 травня у Білгородській області почалися військові дії, за які взяли відповідальність формування етнічних росіян – «Російський добровольчий корпус» (РДК) та легіон «Свобода Росії».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Патрiот Показати IP 6 Червня 2023 13:13
Якi " розумнi" люди при так званiй владi. Жах.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus