USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Вода буде», – керівник «Луцькводоканалу» про відключення електроенергії

26 Березня 2019 09:57
Керівник комунального підприємства «Луцькводоканал» заспокоїв лучан, повідомивши, що вода буде, попри недавню інформацію про відключення підприємства від електроенергії.

Про це йшлося 26 березня під час оперативної наради у міській раді.

Виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт поцікавився у керівника «Луцькводоканалу», чи буде у лучан вода, адже нещодавно у ЗМІ з’явилася інформація, що водоканал відключать від електричної енергії.

«Я хочу, щоб тут прозвучало, чи буде людей забезпечено водою. Чому з’явилася така ситуація?» - запитав Григорій Пустовіт.

«З 1 січня нібито був задіяний ринок електричної енергії, натомість водоканали та шахти потрапили у складну ситуацію. Ми оголосили міжнародний тендер щодо закупівель, але ніхто на нього не відкликнувся, оголосили ще один, але ніхто не відгукнувся. Потім говорили з постачальником, але отримували лише відмови. Нам ставили умови, щоб ми погасили заборгованість. Нам треба було двомісячну виручку, щоб нас з постачальників хтось взяв…», - розповідав Віктор Гуменюк, однак його спіч перервав Григорій Пустовіт та закликав дати чітку відповідь.

«Вода буде. На сьогоднішній день проблем з електроенергією немає», - наголосив Віктор Гуменюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Олександр Показати IP 26 Березня 2019 10:34
Вілли , машини і нички корчука конфіскуйте і пару років можна за воду не платити, але цього ніхто не зробить бо він ділився з нинішньою і бувшою владою міста. Корчука корчуку око не виколе
Володимир Показати IP 27 Березня 2019 00:14
Електроенергію відключать. Або платіть

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus