USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Водій, авто якого збило дитину на смерть у Луцьку – на волі

16 Листопада 2013 16:23
Водій автомобіля, яке збило на смерть дитину на вулиці Воїнів-Інтернаціоналістів у Луцьку, не знаходиться під вартою.

Про це розповів заступник начальника слідчого управління УМВС України у Волинській області Анатолій Петрушин під час прес-конференції в управлінні МВС Волині 15 листопада.

Як зауважив начальник УМВСУ у Волинській області Олександр Терещук, дуже часто за кермо автомобілів сідають п’яні водії. У цьому контексті він згадав про ДТП, яка сталася на вулиці Воїнів-Інтернаціоналістів у Луцьку, - інформує ВолиньPost.

«Як матері тієї доньки, яка загинула в Луцьку? Нахал, напився, їхав, може собі все дозволити на дорозі. Ну чому так?», – висловився головний міліціонер Волині.

Зі слів Анатолія Петрушина, винуватець цієї аварії на волі.

«Обраний інший запобіжний захід», – додав правоохоронець.

«В нас система запобіжних заходів така, що по новому КПК це рішення приймають тільки суди», – зазначив Олександр Терещук.

Щодо цього інциденту триває розслідування, після чого винуватцю аварії оголосять підозру. Тоді суд визначить запобіжний захід щодо водія смертоносного авто.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 19
анонімус Показати IP 16 Листопада 2013 18:53
а те, що дорогу переходили не по переходу, до уваги не беруть?
109 до анонімус Показати IP 16 Листопада 2013 21:31
Можна подумати,що ви ЗАВЖДИ і ваші близькі переходять дороги по переходу
анонимус Показати IP 16 Листопада 2013 19:00
то щщ якщо я перехожу дорогу не встановленому місці то треба мене вбивати водій повинен бути наказаний довічно щоб посадили щоб знав як нетверезим за кермо сідати
1 Показати IP 16 Листопада 2013 22:13
А чим думала мама, коли перебігала дорогу, та ще й з дитиною у непідходящому місці, ввечері, коли темно. Завжди треба пам*ятати про таку небезпеку, як автомобіль на дорозі. Не думаєш про себе, то подумай про свою дитину(((((
Т))) Показати IP 16 Листопада 2013 23:53
Ну вже наша доблесна міліція "розбиреться"!!! Швидше за все відмажуть. Шкода дуже маленьку дівчинку та батьків які втратили дитину.
Лучанин Показати IP 17 Листопада 2013 00:56
Дитину, звісно, шкода. Водій був напідпитку - мусить відповісти. Але давайте уявимо собі що було б якби мати дочекалася поки відїде маршрутка, роздивилася дорогу в обох напрямках, впевнилася б в відсутності поблизу автомобілів і перейшла. Я не хочу захищати водія тільки через те що він був напідпитку. Але він не виїхав на тротуар і там їх збив, він їхав по темній дорозі, а в очі сліпили фари зустрічних авто, тої ж самої маршрутки. Мати вже понесла відповідальність за свій вчинок, не завжди карає суд. Можливо водій теж не може спати спокійно, він же не навмисно наїхав, можливо він теж вже покараний. Що в даному випадку дасть позбавлення волі?
109 до Лучанин Показати IP 17 Листопада 2013 12:30
Історія не раз показує, що такий водій через тиждень сяде знов в авто і вб'є когось іще. А по чому видно його розкаяння?Слава Богу, немає статті, яка б наказувала матір, шо переходила вв невстановленому місці, а водія, який нетверезий (реакціі нуль) і без документів іхав. Можливо тверезий встиг би зупинитись.
Лучанин до 109 Показати IP 18 Листопада 2013 03:37
Так, ви праві, відносно того що сяде і знову щось вчверить. "немає статті, яка б наказувала матір, шо переходила вв невстановленому місці" - є! ПДР ніхто ще не відміняв. Але я і кажу що її вже не треба наказувати, бо це буде лише "показухою" з боку влади. А водія за п'янку треба просто назавжди лишити права керування транспортом, ну і автомобіля, якщо це його був. Інше нікому користі не принесе.
))) до Лучанин Показати IP 18 Листопада 2013 08:25
у нас на улице дорога к школе и к садику, нет ни одного перехода, тротуар только с одной стороны. и что, не ходить по проезжей части? летать по воздуху, потому что уроды ездят? еще что предложите? виноват водитель, потому что 1)не водитель, 2) бухой, 3) ехал с неположенной скоростью. я сама часто выхожу с детской коляской. структура наших тротуаров такова, что, спустившись с коляской на дорогу, назад уже не вывернуть. каждый раз идешь и молишься, чтобы никакое **ло не ехало, потому что вытащить коляску назад на тротуар не успеть, никак, ладно если один взрослый - тогда еще есть варианты, а так... пипец.
))) до Лучанин Показати IP 18 Листопада 2013 08:27
О, отмазчики полезли градом. Это даст то, что семейка урода в ближайшие пару лет не даст ему ключики от семейной машинки. Парой трупов меньше будет.
просто мама! Показати IP 17 Листопада 2013 15:28
Шанові, мама не бігла через дорогу, а пропускала, пяного, без документів на авто і водійського посвідчення горе-водія! Маршрутки там і близько не було, є свідки в яких це сталось на очах...... А горе водій виїхав на зустрічну смугу і збив жінку з дівчинкою біля бровки..... Гальмівний шлях 5 метрів..... То що будемо його всі відмазувати чи як? Не посадить суд є Бог.... то так нехай всім буде по заслузі... Бог є на світі, а їй з цим потім жити.....
Лучанин до просто мама! Показати IP 18 Листопада 2013 03:47
Розумію, душа болить. Але іноді треба перечитувати що пишете. Реальність то далеко. Якщо мама "пропускала, пяного, без документів на авто і водійського посвідчення горе-водія", то чому ж вона на дорогу вийшла, знаючи про це? Відносно зустрічної смуги не знаю, вибачте - на фото машина не на зустрічній смузі. При швидкості 40 км/год гальмівний шлях - 10 метрів, з усіма поправками на стан дорожнього покриття він не виходить за межі допустимого. І відмазувати його не стоїть, бо раз сів п'яний за кермо - вже винен! Але вся проблема в тому що винен не тільки він, а обидва. Просто з подібних історій люди повинні виносити урок на все життя, що дорога помилок нікому не пробачає!
))) до Лучанин Показати IP 18 Листопада 2013 08:20
Она знала, что оно за рулем пьяное и без документов? Сами думайте, что пишете. Или сразу скажите - наши водители - дебилы, которых надо на месте ДТП душить без суда и следствия.
читач Показати IP 18 Листопада 2013 10:01
водія осліпили фари зустрічних авто - це йому горілки осліпила більма. його треба не тільки судити, його треба різати, колоти, бити, що свиркав кров"ю. Забити таку дитинку маленьку - ці горе дуже велике, незнаю як з цим жити
Гость Показати IP 18 Листопада 2013 13:14
Як ви смієте вигороджувати цього водія-вбивцю.Він сів за кермо п"яний і ще без документів. Це вже злочинець. Я би сама його вбила.Жінка винна, а він невинний.таких море, їх вигороджують, але перед Богом ніхто його ви вигородить.Це точно знайте всі.
Ну ну Показати IP 18 Листопада 2013 13:33
Назвали би - призвище судді. (В тому нема жодних порушень). Страна должна знать своїх "героїв".Лінчувати таких суддів треба.
Саша Показати IP 18 Листопада 2013 15:46
Мама дитини винна не менше водія.
читач Показати IP 18 Листопада 2013 15:53
можна подумати на переході водії не ганяють, перейти не можна. А воно залило зеньки і їхало непонятно куда. Бідна мама, поховати таку кроху, тронутись можна
Просто ЯЯЯ Показати IP 18 Листопада 2013 16:15
Винні обоє, але нічого не вдієш дитинку вже не повернеш... Треба бути всім уважними, і водії і пішоходи стали дуже впевнені у своїй правоті і до того ж дуже наглі!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus