USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

Водії зможуть перевірити історію штрафів через мобільний додаток

28 Квітня 2020 19:02
Оновили мобільний додаток «Штрафи UA», за допомогою якого можна буде не тільки сплатити штраф, а й перевірити історію і статус штрафів.

Про це повідомляється на сайті «Штрафи UA», пише УНІАН.

Зокрема, водії зможуть перевірити історію своїх штрафів через номер посвідчення водія, ідентифікаційний номер платника податків (ІПН) або за серією та номером штрафу.

Зазначається, що такі зміни викликані тим, що упродовж 2019 року з усіх виписаних водійських штрафів на суму 500 млн грн тільки 40% було сплачено вчасно, що свідчить про потребу додаткового інформування водіїв про історію їхніх штрафів. Оновлена версія програми вже доступна для операційної системи IOS від Apple.

Оновлений додаток для Android від Google вийде на початку травня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus