USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Водійку тролейбуса, яка п'яною в'їхала в огорожу в Луцьку, звільнять

17 Червня 2021 11:25
У Луцьку водійку тролейбуса, яка ввечері 15 червня в’їхала в огорожу приватних будинків на вулиці Володимирській і втекла з місця аварії, звільнять з роботи.

Про це Суспільному повідомив директор ЛПЕ Володимир Пуц.

Де зараз водійка керівник не знає. Каже: перед виїздом на маршрут 41-річну жінку обстежував фельдшер. Запис про обстеження із підписом медика та водійки є в журналі огляду.

Зі слів Володимира Пуца, збитки з пошкодження тролейбуса та паркану 41-річна жінка відшкодує. «Доля її буде, напевно, вирішена, вона буде звільнена з роботи», – каже керівник підприємства.

Власниця пошкодженого майна, лучанка Марія Головач розповіла: ввечері на дачі був її чоловік, однак моменту аварії не побачив. Про те, що тролейбус в’їхав у їхній паркан – розказали родичі, які приїхали в цей момент.

«Виходимо, тут таке: вона неадекватна була, вона двічі затарювалася в магазині пивом. Один рейс, другий рейс. Вона як це зробила, на швидкості вдарилася, і відразу звідси чмихнула, людей навіть не взяла», – каже лучанка.

Марія Головач сумнівається, що винуватиця аварії відшкодує їй збитки за зруйнований паркан.

Після аварії водійка поїхала до електротранспортного підприємства і залишила там тролейбус. Через деякий час повернулася на місце аварії. У цей час там працювали поліцейські, повідомила речниця патрульних Валентина Мельник.

З її слів, огляд на стан алкогольного сп’яніння на місці події водійка не проходила. Пізніше в медичному закладі лікарі зафіксували результат огляду – 1,01 проміле, що в 5 разів перевищує допустиму норму. Їй загрожує штраф у розмірі 17 тисяч гривень, – розповіла речниця патрульної поліції Валентина Мельник.

У тролейбуса – пошкоджена фара. За кілька днів його полагодять і знову випустять на маршрут. Зв’язатися з водійкою, яка пошкодила огорожу, кореспондентам Суспільного не вдалося, на дзвінки журналістів жінка не відповідає.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus