USD 39.50 39.95
  • USD 39.50 39.95
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Вогонь охопив стелю і перекинувся на стіну: на Волині горів будинок

25 Лютого 2021 09:29
24 лютого на Волині трапилося 4 пожежі – у містах Луцьку і Рожищі, селищі Іваничі та в Любомльському районі.

Про це повідомляє пресслужба УДСНС у Волинській області.

Зокрема, о 16:35 до служби 101 надійшло повідомлення про пожежу цегляного житлового будинку в селі Підгородне Любомльського району. На місце виклику прибули співробітники 10 державної пожежно-рятувальної частини міста Любомля та працівники місцевої пожежної команди села Штунь. З’ясувалося, що вогонь охопив стелю на площі 5 м2 та поширився на стіну. О 16:56 рятувальники локалізували горіння, а о 16:59 – ліквідували. Завдяки оперативному реагуванню бійців служби 101 вдалося врятувати оселю від знищення вогнем.

Імовірно, пожежа трапилася через порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печі.

Крім того, вогнеборці приборкали пожежу дерев’яної господарської будівлі в смт Іваничі, що, імовірно, трапилася через порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення. А в місті Рожищі рятувальники разом з працівниками місцевої пожежної команди села Копачівка ліквідували пожежу в цегляній господарській будівлі, спричинену, за попередніми даними, коротким замиканням електромережі.

У місті Луцьку на вулиці Чорновола рятувальники 25 ДПРЧ приборкали пожежу легкового автомобіля, що, ймовірно, трапилася через коротке замикання електромережі. Внаслідок пожежі у транспортному засобі пошкоджений моторний відсік.
Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus