USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

На Волині горіли два житлові будинки та господарська споруда

27 Лютого 2023 12:53
На Волині минулої доби рятувальники ліквідували три пожежі. Усі, ймовірно, пов’язані з пічним опаленням.

Про це повідомили у пресслужбі ГУДСНС Волині.

26 лютого о близько 5 ранку горіла господарська споруда в селі Седлище Старовижівської громади. Пожежу, що охопила покрівлю та поширилася всередину приміщення, ліквідували рятувальники 16 ДПРЧ смт Стара Вижівка та вогнеборці місцевої пожежної охорони села Сереховичі. Імовірно, до пожежі призвели недоліки конструкцій нагрівальних печей.

Близько полудня трапилася пожежа в цегляному житловому будинку в селі Піски – Річицькі на Ковельщині. Пожежу ліквідували рятувальники 14 ДПРЧ смт Ратне та працівники місцевої пожежної охорони села Річиця. Вогонь пошкодив перекриття на незначній площі, твердопаливний котел та хатні речі. За попередніми даними, пожежа трапилася через недоліки конструкції димоходу.

Імовірно, недолік конструкцій нагрівальних печей та димарів стали причиною пожежі у ще одному житловому будинку – в селі Оконськ Маневицької громади. Горіння ліквідували рятувальники 13 ДПРЧ смт Маневичі та працівники двох пожежних команд – добровільної та відомчої.

Рятувальники закликають громадян дотримуватися правил пожежної безпеки у побуті: пильнувати за справністю пічного опалення, не допускати перевантаження електромережі, бути обережними з відкритим вогнем у побуті. У випадку пожежі викликати рятувальників за номером 101.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus