USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Вогонь пошкодив покрівлю й перекриття: на Волині горів житловий будинок

25 Травня 2021 14:26
Минулої доби рятувальники ліквідували 2 пожежі, що трапилися на території області.

Про це повідомляє Управління ДСНС у Волинській області.

О 04:24 до Служби 101 надійшло повідомлення про пожежу в металевому магазині в селі Башлики Цуманської сільської громади. Ліквідували загорання рятувальники 6-ої Державної пожежно-рятувальної частини міста Ківерці Головного управління ДСНС України у Волинській області та працівники місцевої пожежної охорони смт Цумань.

Причина пожежі встановлюється.

Ще одне повідомлення про пожежу у житловому секторі надійшло о 07:43 – горів цегляний житловий будинок у с. Залізниця Любешівської сільської громади. О 08:11 силами рятувальників 12-ої Державної пожежно-рятувальної частини смт Любешів Головного управління ДСНС України у Волинській області та працівників місцевої пожежної охорони с. Залізниця горіння локалізоване, о 08:44 – ліквідоване. Вогонь пошкодив покрівлю й перекриття.

За попередніми даними, до пожежі призвело коротке замикання електромережі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus