USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.20 39.60
  • PLN 9.76 9.94

Волонтери просять провідати у шпиталі пораненого бійця з Волині

23 Серпня 2018 09:13
Наш захисник, гранатометник 14 ОМБР Силик Станіслав Степанович був важкопоранений снайперською кулею 22 червня на бойовій позиції біля Попасної (Луганська обл. Нині чоловік у київському шпиталі. Волонтери закликають небайдужих зайти до бійця у гості. Про це на своїй сторінці в мережі написала волонтерка Наталія Попова.

Силик воює з 2015 року. Спочатку в складі 24 бригади, а з 2017 року підписав контракт в 14 ОМБР. До війни - вправний будівельник, захоплювався рибалкою, мріє знову піти до лісу по гриби.. Дасть Бог, на своїх ногах піти.



"Ворожа куля роздробила верхівку лівого тазобедренного суставу, порвала кишківник.. В важкому стані Силика гелікоптером доставили до Харківського шпиталю.. Реанімація, операція, стабілізація стану і через 2 тижні бортом на Київ..

Вже майже 2 місяці Стас прикутий до ліжка в відділенні гнійної хірургії Київського військового шпиталю - повністю нерухома нога, стома в животі, вже тиждень знову висока температура. Військові лікарі розробили консиліумно план довготривалого лікування з метою відновити сустав природньо зрощенням і уникнути операції по протезуванню... Воїн забезпечений ліками, але йому потрібна людська підтримка..

Сім‘я Станіслава живе в далекому волинському селі Кортеліси на Ратнівщини - брат і мама не мають можливості постійно приїжджати і бути поруч.

Знайдіть можливість провідати хлопця в київському шпиталі... Поділіться своїм часом, домашнею їжею, добрим спілкуванням - це дуже потрібно нашим пораненим, хто далеко від дому.. Стас буде щиро вдячний, якщо ви вивезете його на каталці на вулицю на коротку прогулянку, це єдина можливість подихати свіжим повітрям.

Лікар каже, що в одужання воїну допоможе 100 грамів м‘яса, 100 гр риби і 100 гр сиру в день). Ще Стас буде радий журналам. Стас хоче лише одного - стати на ноги!

І ми маємо йому допомогти", - йдеться у дописі волонтерки.

Картка допомоги важкопораненому Станіславу Силику в Приватбанку

5168 7427 1054 1180
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 23 Серпня 2018 09:27
А де допомога від краіни? Чому краіна не допомагае? Вони розвязали цю війну, хлопці гинуть не за шо!!!
Анонім до Анонім Показати IP 23 Серпня 2018 11:49
Полудурок, ми і є країна і держава, а волонтери просять часу , спілкування і дмашньої їжі. В госпіталі годують добре але іноді хочеться чогось домашнього
51 омбр Показати IP 23 Серпня 2018 09:38
Він в мене служив строкову службу , пізнав відразу.
Оленка Показати IP 25 Серпня 2018 15:54
Швидкого одужання! Можливо в інших містах потрібна допомога. Є гарантія,що кошти надійдуть саме цій людині?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus