USD 39.90 40.20
  • USD 39.90 40.20
  • EUR 39.90 40.25
  • PLN 9.90 10.00

Володимирська громада отримала з-за кордону автомобілі для військових

2 Лютого 2024 23:50
Делегація з Володимира повертається із закордонного відрядження з Мальборка із двома автомобілями, які невдовзі поповнять автопарк військових підрозділів.

Про це повідомив міський голова Володимира Ігор Пальонка.

«Мікроавтобус Volkswagen та фургон FIAT нам передали із німецького Монгайма завдяки сприянню польських партнерів», – зазначив очільник міста.

Учора в міській раді Мальборка відбулась зустріч делегації, до складу якої увійшли володимирські депутати Андрій Принда, Андрій Гнатюк та Тетяна Ващук, із бурмістром міста-партнера Мареком Хажевські, головою міської ради Павелом Дзівошем та мером Монгайма Даніелем Цімерманом.

Читати ще: Делегація Володимирської громади відвідала польське місто Грубешів для посилення співпраці

«Щиро дякую нашим партнерам із Мальборка та новим друзям із Монгайма за цю важливу та потрібну у складний для України час допомогу. Цінуємо вашу підтримку та віримо, що спільними зусиллями здолаємо ворога, який нині намагається зруйнувати Україну та загрожує усій Європі», – підсумував Ігор Пальонка.

Читати ще: Терцентр Луцької громади отримав спецавтомобіль від скандинавських благодійників
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus