USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 42.65 42.95
  • PLN 9.76 9.94

Володимирське ТМО отримало автомобіль швидкої допомоги від українсько-німецького проєкту

23 Березня 2023 17:14
23 березня Володимирське ТМО отримало автомобіль швидкої допомоги, який було закуплено у межах українсько-німецького проєкту «Правильні дії в правильний час».

Нову техніку презентували за участі міського голови Ігоря Пальонки, генерального директора КП «Володимирське ТМО» Тетяни Ващук, а також начальника і головного спеціаліста відділу міжнародної діяльності та туризму Катерини Підгурець і Валерії Корнієнко. Про це повідомили в міськраді Володимира.

Проєкт «Правильні дії в правильний час», який реалізовує виконавчий комітет Володимирської міської ради у партнерстві з містом Цвікау (Німеччина) за підтримки Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку Федеративної Республіки Німеччина через ТОВ Engagement Global gGmbH, стартував 1 листопада минулого року.
У межах проєкту, метою якого є підвищення шансів збереження життя та здоров’я жителів Володимирської міської територіальної громади через міцне німецько-українське партнерство у сфері медичного обслуговування, за грантові кошти (49 450 євро) закуплено автомобіль швидкої медичної допомоги.
Читати ще: У центрі реабілітації бійців у Луцьку функціонує нове сучасне обладнання

Автомобіль на базі FIAT Ducatо оснащений медичним обладнанням, необхідним для безпечного транспортування пацієнтів: ношами, каталкою, дефібрилятором, відсмоктувачем. За кошти місцевого бюджету громади для автомобіля було придбано монітор пацієнта
(вартість – 45 510 гривень).
До слова, проєкт «Правильні дії в правильний час» також передбачає проведення обміну досвідом у режимі онлайн між медичним персоналом Володимирського ТМО та клініки ім. Генріха Брауна у місті Цвікау щодо технічних особливостей цього транспортного засобу.

Окрім цього, буде записано інформаційне відео, яке розкриватиме способи розпізнання критичного стану людини та важливість вчасного виклику швидкої медичної допомоги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus