USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волонтери нагодували обідом далекобійників, які очікують в чергах на кордоні

27 Березня 2020 12:29
В умовах пандемії коронавірусу COVID-19 і нестабільної економічної ситуації, міжнародний холдинг Е100 прийняв рішення допомагати водіям-далекобійниками, які годинами стоять у черзі, чекаючи перетину кордону в ЄС.

Так, 25 березня з 13:00 в пункті пропуску «Краковець-Корчова», де виїзду очікують близько 400 вантажівок, волонтери Е100 почали роздавати безкоштовні гарячі обіди.

«Робота водіїв-далекобійників в таких складних епідеміологічних умовах заслуговує на велику повагу. Вони, ризикуючи собою і здоров’ям своїх близьких, продовжують доставляти товари в заражені коронавірусом європейські регіони. Саме тому ми вирішили їх підтримати», – прокоментував акцію керівник Е100 в Україні, Володимир Іномістов.

За його словами, така акція стала можлива завдяки проекту Е100 Family, який допомагає водіям-міжнародникам і їхнім сім’ям, що опинилися у важкій життєвій ситуації.

«Цією акцією Е100 хоче дати зрозуміти водіям-міжнародникам, що люди цінують їх працю і те, що вони роблять в нинішній складній ситуації, є справжнім подвигом», – підкреслив Володимир.

До речі, подібна благодійна акція – третя за рахунком. Перші дві пройшли на білорусько-польських пунктах пропуску «Козловичі» (19 березня) і «Кам’яний лог» (21 березня).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Рома Показати IP 27 Березня 2020 18:59
Більша половина з них повинні сидіти дома а не привозити всяку заразу знайомий повіз пусті палети це смішно от рефи я згідний Все їм мало
Перехожий Показати IP 27 Березня 2020 20:46
Сам далекобійник і знаю що крім лісу і палетною дошки з України майже нічого не везуть!!!! Це все циркр з колєйками штучно роблять митники 1000 гривень і поїхав без проблем і не треба робити вигляд що ніхто нічого не знає

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus