USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волонтери «Серця Патріота» вирушили з Луцька у 170-у поїздку на схід

14 Лютого 2019 20:02
Вже традиційними стали поїздки громадської організації «Волонтерський центр «Серце Патріота» на схід. Тож сьогодні від Театрального майдану, в обласному центрі волонтери відправили чергову допомогу нашим захисникам, інформує прес-служба УКРОПу.

Тільки-но на майдан приїхали автомобілі волонтерів, відразу почали підходити люди. Одні кидали в скриньку гроші, інші приносили передачі, коробки із солодощами, листи воїнам. До хорошої справи долучилися і місцеві владці, зокрема радник міського голови Ігор Поліщук, а також пересічні жителі, які підготували передачі на схід.

«Сьогодні ми вирішили подарувати нашим захисникам подушки, - розповідає Ірина Колпакова, яка разом із чоловіком принесли чималий пакунок. – Ми допомагаємо бійцям з першого дня війни і щиро хочемо аби чимшвидше в Україні запанував мир і спокій».

Пакети з теплим одягом принесло подружжя Світлани та Станіслава Зінчуків. «Зараз холодно, тому передусім потрібно подбати про те, аби наші воїни були тепло одягненими, - переконана пані Світлана. – Ми кожного разу, коли організовується чергова поїздка, долучаємося і готуємо передачу – передавали рушники, одіяла, постільну білизну тощо. Вважаю, що сьогодні кожен повинен долучитися до цієї доброї справи».

До збору допомоги долучилися і вихованці школи-гімназії №4 в обласному центрі, жителі села Ратнів, громада міста Ківерці та району. А також – вихованці дитячих садочків Луцька № 7, 15, 34, 17.

«Дітки намалювали бійцям малюнки, - каже Оксана Негодюк, директор ЗДО №15. – Також ми готували солодкі передачі, де було печиво, різноманітні солодощі. Передавали консервацію тощо».

Завдяки небайдужим краянами на схід поїхали фрукти, солодощі, вареники, пиріжки, а також торти, які спекли і прикрасили кулінари із Ківерець. Окрім цього – подушки, одіяла, матраци, теплий одяг, деталі до техніки, відремонтований авто двигун та інші потрібні для наших захисників речі.

«Загалом, це 170-а поїздка, організована «Серцем Патріота», - розповідає Сергій Балицький, засновник громадської організації «Волонтерський центр «Серце патріота», депутат-укропівець Луцької міської ради. – І 90-та поїздка, в яку їду особисто я. Перший автомобіль поїде на полігон, відвезе автозапчастини, двигун, гуму, стартери, частину одягу та продуктів харчування. Другий автомобіль відвезе допомогу чотирьом підрозділам. Щодо маршруту, то їдемо в Луганську та Донецьку області, відвідаємо Станицю-Луганську, Попасне, Щастя. Також відвеземо подарунки дітям у школу-інтернат у місті Слов’янськ. Наразі триває розмитнення гуманітарної допомоги, яку нам передали зі Швейцарії. Це – різноманітні медикаменти, які відвеземо у шпиталь в Харків. Також нам активно допомагають з Німеччини. Я щиро дякую усім, хто долучається до цієї справи! І сподіваюся, що й надалі спільними зусиллями ми допомагатимемо нашим захисникам».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анатоль_ Показати IP 14 Лютого 2019 20:49
Та то вже тепер нікому і не цікаво. То таке

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus