USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.63 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Ківерчани зібрали передачу для бійців АТО

29 Січня 2016 21:25
Ківерцівський осередок волонтерського центру «Серце патріота» відправились сьогодні у поїздку в зону АТО. Цього разу волонтери прямують у 14-ту бригаду (населений пункт Мар’янка), до блок-посту батальйону «Волинь», а згодом до Курахово та Констянтинівки.

Про це повідомляє прес-служба партії «Українське Об’єднання Патріотів – УКРОП», представник якої, Сергій Балицький, очолює «Серце патріота».

«Суська сільська рада провела акцію по виготовленню для бійців вареників, пиріжків та млинців, – зазначає волонтер Сергій Гетманчук. – До цієї акції приєдналась й Ківерцівська гімназія. Ми намагаємось постійно проводити подібні акції, до яких із задоволенням долучаються місцеві школи».

Волонтери зауважують, що цього разу вантаж в основному складається із особистих передач від сімей бійців, оскільки активісти направляються у місця, де служать їхні краяни.

Керівник волонтерського центру «Серце патріота», депутат Луцької міської ради від УКРОПу Сергій Балицький передав для бійців флісові светри, термошкарпетки, форму, тактичні окуляри та флісовий шолом.

До поїздки долучилися волонтери району, Ківерцівська районна та міська ради, Дернинська, Дубищенська, Суська та Дорохівська сільські рада, небайдужі підприємці, які надали пальне, продукти та тирсобрикети.



Довідково. Волонтерський центр «Серце патріота» працює з початку ведення військових дій на території України. Волонтери передають бійцям продукти харчування, засоби особистої гігієни, таблетки для очищення води, медикаменти, одяг, взуття, обмундирування, запчастини до спецтехніки, адресно доставляють посилки від рідних та близьких.

Благодійну допомогу постійно надає Волинська обласна регіональна парторганізація «Українське Об’єднання Патріотів – УКРОП».

Контактний телефон керівника волонтерського центру «Серце патріота» Сергія Балицького – 050-532-21-46.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus