USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Волинь» – ФК «Полтава» перед матчем

6 Жовтня 2017 10:35
Після двох виїздів «Волинь» нарешті повертається на рідний стадіон. У матчі 15-го туру лучани зіграють проти одноіменного клубу з Полтави.

Про це йдеться на офіційному сайті ФК «Волинь». Гра відбудеться 6 жовтня о 18:00 у Луцьку на стадіоні «Авангард».

Команда з берегів Ворскли їде до Луцька у чудовій формі. Переможна серія гостей налічує 6 матчів. У попередніх двох матчах підопічні Анатолія Безсмертного перемогли конкурентів за підвищення в класі – «Геліос» та «Інгулець». У чудовій формі перебуває екс-форвард збірної України Олександр Ковпак та нападник Максим Дегтярьов. У складі гостей відзначимо низку футболістів з досвідом Прем’єр-ЛІги, які стали кістяком «Полтави». Серед них – Олег Бараннік, Олексій Савченко,

Вадим Страшкевич та Євген Трояновський.


«Волинь» не зможе розраховувати на допомогу дискваліфікованого капітана – Владислава Шаповала.

Вперше на «Авангарді» після повернення зіграє досвідчений Пищур та дебютує Щербань. Зрештою, лучани зроблять все, аби перемогою привітати з Днем народження свого наставника – Альберта Шахова.

Арбітри

Зустріч між луцькою «Волинню» та футбольним клубом «Полтава» обслуговуватиме суддівська бригада зі столиці на чолі з Владиславом Дорошем. Асистентами головного арбітра стануть Олексій Вітт та Олександра Ардашева(м. Київ). Четвертий арбітр – Андрій Холявко зі Львова. Спостерігачем на матчі буде Роман Зань зі Львова.

Суперник – ФК «Полтава»

Дата заснування – 2007 рік

Президент – Л. Соболєв

Головний тренер – Анатолій Безсмертний

Кольори: зелений, білий, чорний

Домашній стадіон – «Локомотив»(3700 глядачів)

Поточне місце у турнірній таблиці – 2(11 перемог, 2 нічиї, 1 поразка)

Бомбардири – Олександр Ковпак, Максим Дегтярьов(5 голів )
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus