USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Волинь» награватиме новачків у Щасливому й Туреччині

17 Січня 2018 09:11
«Волинь» виходить із зимової відпустки, і з 20 до 27 січня проведе збір у Щасливому під Києвом. Його мета – перегляд новачків та підготовка до збору в Туреччині, який заплановано на лютий.

Як розповів головний тренер «Волині» Віктор Богатир, частина футболістів пройде перед цим медогляд в Луцьку, а частина приїде до Києва.

На 21 січня у «Волині» заплановано спаринг з київським «Арсеналом», лідером Першої ліги. У ньому зіграють в основному футболісти, запрошені на перегляд. 23 січня лучани матимуть контрольний матч із київським «Динамо» U-21.

«Ми вже непогано укомплектувалися, але всі позиції ще не закрили. Я хотів би ще підписати воротаря, лівого центрального захисника, лівого півзахисника й нападника. Варіанти є, сподіваємося до зборів у Туреччині їх переглянути, аби там команда вже здружилася і зігралася», – розповів Богатир.

Попередньо турецький збір має розпочатися 3 лютого. Серед суперників на спарингах розглядають естонську «Левадію» і клуби других дивізіонів Угорщини, Данії та Польщі.

Після революційних змін у клубі «Волинь» у грудні-січні підписала контракти вже з тринадцятьма новачками. До клубу приєдналися Владислав Кравченко, Роман Світличний, Вадим Страшкевич, Олександр Воробей, Рудольф Сухомлинов, Валерій Болденков, Олексій Клак, Олександр Климець, Дмитро Скоблов та Олександр Сафонов, а також укотре повернувся Олег Герасимюк. Є серед нових гравців і люди з лігочемпіонівським досвідом, наприклад, фланговий півзахисник Андрій Яковлєв. Харків’янин, вихованець школи «Шахатаря» у 2014-му став чемпіоном Білорусі у складі «БАТЕ» та пограв з командою з Борисова у Лізі Чемпіонів. У 2016-му Яковлєв виграв Кубок Молдови в складі «Зорі» (Бєльци).

Нагадаємо, що «хрестоносці» невдало провели першу частину чемпіонату в Першій лізі. На зимову перерву команда пішла на передостанньому місці та змінила головного тренера і фактично всіх футболістів.

Юрій КОНКЕВИЧ

*На фото новачок Волині Андрій Яковлєв та спортивний директор Валентин Кошельник
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Зірян Шкоряк Показати IP 17 Січня 2018 10:05
І хто у цій джаз-банді диригент? Тобто капітан?
о,прівет! до Зірян Шкоряк Показати IP 17 Січня 2018 10:25
Дядь Коля, дякувати, що вже не ваша бригада в капітанах
Шорвак Звіряк Показати IP 17 Січня 2018 11:04
Команду Кварца поперли?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus