USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«Волинь» у Туреччині здолала данську команду «Вібі» - 3:1

6 Березня 2019 21:12
Уже протягом декількох днів волинські «хрестоносці» працюють на другому закордонному зборі у турецькому Белеку. 5 березня підопічні Андрія Тлумака провели перший спаринг. Першим суперником «Волині» була данська команда «Вібі», передає клубна прес-служба лучан.

Тренерський штаб у цьому поєдинку виставив два різні склади в кожному з таймів, і в першому з них за «Волинь» уже в якості повноцінного новачка команди зіграв Анатолій Ульянов – 20-річний футболіст, який до нас на професійному рівні пограв за «Сталь» із Кам’янського, а останнім його клубом був один із лідерів Другої ліги – ФК «Калуш».

У першому таймі волиняни повністю контролювали гру. Уже на 16-й хвилині це призвело до першого гола у ворота данців. У «Волині» пройшла атака правим флангом, звідки Денис Кожанов виконав простріл, який точним ударом замкнув Ігор Карпенко. Ще за чотири хвилини «Хрестоносці» знову зробили результат через правий фланг: тільки тепер навіс виконав Сіаваш Хагназарі, а Младен Бартулович гарним ударом головою метрів з 11-ти не залишив шансів голкіперу. Під завісу тайму волиняни забили втретє – з передачі Ростислава Волошиновича відзначився Кожанов. Тож на перерву команди пішли за комфортної переваги «Волині» – 3:0.

Після перерви на поле в нашому складі вийшли інші гравці, серед яких були й представники юнацької команди, а також футболісти на перегляді. Один з таких міг збільшувати перевагу «Волині» уже в дебюті другого тайму, однак після передачі Олександра Климця пробив вище воріт. А на 57-й хвилині свого домоглися гравці «Вібі», які забили після подачі кутового. До завершення гри підопічні Андрія Тлумака мали чимало нагод для того, аби зробити рахунок переконливішим на власну користь, однак до фінального свистка голів у матчі більше не було.

Наступний спаринг «Волинь» зіграє 9 березня, коли зустрінеться з новачками білоруської Прем’єр-ліги – «Славією» з міста Мозир.

«Волинь» – «Вібі» 3:1 (Карпенко, 16, Бартулович, 20, Кожанов, 42 - ?, 57)

Склад «Волині»: Неділько, Сімінін, Горопевшек, Ульянов, Цюпа, Западня, Бартулович, Кожанов, Хагназарі, Волошинович, Карпенко

У другому таймі виходили: Петько, Фомін, Курко, Климець, Зінкевич, Богомаз, Козьбан, гравці на перегляді.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus