USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 42.65 42.95
  • PLN 9.76 9.94

Волинь накриють сильні дощі та грози

20 Червня 2019 11:23
20 червня в Україні очікується різке погіршення погодних умов. У західних областях, зокрема і на Волині, пройдуть дощі, грози, град, можливі сильні пориви вітру, але температура повітря буде спекотною – +27+31 градус, пише канал 24.

Через ускладнення погодних умов синоптики вже оголосили штормове попередження – І рівень небезпечності, жовтий.

20 червня у західних областях місцями грози, в окремих районах град та шквали 15-20 метрів за секунду, – повідомили синоптики.

Зокрема, дощі з грозами накриють Закарпатську, Львівську, Івано-Франківську, Волинську, Рівненську, Тернопільську, Хмельницьку та Чернівецьку області.



Україну накриють грози і шквали вітру


Через сильні зливи у регіоні, зокрема на Закарпатті, прогнозують різкий підйом рівня річок на 0,5-1,2 метра та підтоплення сільських угідь.

Окрім того, 20-23 червня в Україні на всій території крім західних регіонів та у Києві переважатиме надзвичайний рівень пожежної небезпеки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus