USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинь несподівано отримала нового «старого» прокурора, – ЗМІ

25 Квітня 2018 09:57
Волинську прокуратуру очолить Анатолій Коцура, якого було звільнено у липні 2014 року. Про це сказано в рішенні суду від 5 лютого поточного року.

Інформацію підтвердили виданню «Під Прицілом» джерела, наближені до відомства.

Напередодні Київський Апеляційний Адміністративний суд прийняв рішення поновити "старого" прокурора на посаді, замінивши нинішнього Максима Киричука, який, як стало відомо, покидає посаду за станом здоров'я.

У прес-службі обласної прокуратури відмовилась надавати будь-який коментар з цього приводу, зіславшись на те, що подібною інформацією володіє лише відділ кадрового забезпечення, а вже у цьому відомстві нас переадресували безпосередньо на Генеральну прокуратуру, оскільки відповіді кадрові рішення приймаються виключно там.

Натомість у Генпрокуратурі цю інформацію не підтвердили, але і не спростували, хоча порадили лишити відповідний офіційний запит.

Але хоча рішення суду щодо поновлення на роботі є, та наказу на призначення Генеральна прокуратура ще не подала.

Нагадаємо, за станом на 1 березня прес-служба Волинської повідомляла: «Поновлений судом прокурор на роботу не з’являвся».

Раніше повідомлялося, що Анатолія Коцуру звільнили за те, що він не забезпечив дотримання державної таємниці у прокуратурі Волинської області. Тим часом адвокат Коцури Анатолій Цехош розповідає - звільнення з посади його клієнта ініціював колишній генпрокурор України Віталій Ярема.

Волинь – прикордонний регіон, у якому потрібно припиняти потік контрабанди, звернути особливу увагу на охорону довкілля, забезпечити порядок у Шацькому національному природному парку, припинити незаконне будівництво на Світязі та покарати порушників. Усе це повинен зробити новий "колишній" головний прокурор Волинської області Анатолій Коцура.

Тож як себе поведе новий «старий» прокурор стане відомо найближчим часом, а поки всі чекають на його офіційне призначення і готуються до змін.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 25 Квітня 2018 14:37
Коцура, можливо, найкращий прокурор, який був на Волині

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus