USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Тепер на Волині два обласних прокурори?

1 Березня 2018 11:42
На Волині тепер два прокурори – діючий Максим Киричук та Анатолій Коцура, якого 4 роки тому звільнили, а зараз поновили.

Поновив Коцуру на посаді Київський Апеляційний Адміністративний суд. Згідно постанови колегії суддів, йому повинні виплатити заробітну платню за майже 4 роки, йдеться у сюжеті ТРК «Аверс».

Але хоча рішення суду щодо поновлення на роботі є, та наказу на призначення Генеральна прокуратура ще не подала. На момент підготовки сюжету Анатолій Коцура інформацію не прокоментував.
Прес-секретар Волинської прокуратури Наталія Мурахевич каже: «Поновлений судом прокурор на роботу не з’являвся».

Звільнили Анатолія Коцуру за те, що він не забезпечив дотримання державної таємниці у прокуратурі Волинської області. Тим часом адвокат Коцури Анатолій Цехош розповідає - звільнення з посади його клієнта ініціював колишній генпрокурор України Віталій Ярема.

«Крім офіційної причини звільнення були і інші мотиви, незадоволення новопризначеного генерального прокурора України Яреми поведінкою Анатолія Васильовича, то він був радий скористатися відмовою Анатолія Васильовича від інших посад і з задоволенням видав наказ про звільнення його з посади.

Найперша установа в державі і єдина установа, яка здійснює нагляд за дотриманням законів порушує конституційний принцип обов’язковості судового рішення, яке вже набрало законної сили, і до цього часу ще не видало, у всякому разі мені невідомо на сьогоднішній день, чи виданий наказ про поновлення його на роботі», - розповів адвокат.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Льоха Показати IP 1 Березня 2018 13:10
це повний дурдом!
Волинянин Показати IP 1 Березня 2018 19:04
Зарплата двоим начисляется или одна на двоих?
В тому той дибилізм до Волинянин Показати IP 2 Березня 2018 10:11
що З/П ортимують двоє...
Анонім Показати IP 2 Березня 2018 17:18
притягнути геневального пвокувова до кримінальної відповідальності в звязку із невиконанням судового рішення

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus