USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинь отримала 217 пакунків малюка. Як їх розподілили

27 Жовтня 2021 20:11
На Волинь надійшло 217 пакунків для новонароджених. Їх розподілили у Ратнівське, Камінь-Каширське, Любешівське та Володимир-Волинське пологові відділення, а також у Луцьку райлікарню.

Про це розповіла заступниця начальника обласного департаменту соцзахисту населення Оксана Гобод, пише Суспільне.

Як повідомила Оксана Гобод, 217 пакунків малюка – це перші бебі-бокси, які отримала Волинь у 2021 році. Цими днями на Волині очікують ще майже тисячу бебі-боксів.

20 пакунків надійшли до пологового відділення Луцької центральної райлікарні. Їх вже почали видавати породіллям.

Олександр Дейкун розповідає: бебі-бокс уже роздивився. До пологового прийшов по дружину та новонародженого сина.
«Це речі першої необхідності, які треба вже з першого дня і протягом певного періоду. Вже легше буде нам», – каже батько новонародженого.

Як розповіла старша медсестра пологового відділення Луцької райлікарні Наталія Денисюк до пакунку входять 35 предметів: набір памперсів, пелюшок, рушнички, три комплекти одягу, предмети гігієни, іграшки, розвивальний килимок, ковдрочка.
Пакунки малюка в медзакладі закінчилися ще п’ять місяців тому. 27 жовтня з 20-ти наявних бебі-боксів видали три.

«У бебі-боксах зацікавлені в основному жінки, які вперше стикаються з материнством, з доглядом за дитиною», – розповів завідувач пологового відділення Луцької центральної райлікарні.
Зі слів заступниці начальника обласного департаменту соцзахисту населення Оксани Гобод, сім’я у якої народжується дитина, може вибрати пакунок малюка або отримати компенсацію у розмірі 5 тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus