USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Волинь отримала гуманітарну допомогу від Мінреінтеграції

12 Січня 2023 23:33
Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України відправило Волинській області гуманітарну допомогу.

Про це повідомляє Волинська ОВА.

Фура із вантажем прибула сьогодні, 12 січня. Відповідно до заявлених потреб, область отримала матраци і пледи, комплекти простирадл і наволочок, подушок тощо. Так, частину речей буде направлено для потреб внутрішніх переселенців у соціальних закладах Волині.

Ще частина (зокрема розкладачки) буде розподілена серед обласних пунктів незламності для зручності людей, що вирішать скористатись послугами пунктів.

«Волинська ОВА висловлює вдячність Мінреінтеграції за співпрацю, а також усім, хто керував процесом на місцях», – зазначила заступниця голови ОВА Мирослава Якимчук під час прийому вантажу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
речник ОДА Показати IP 13 Січня 2023 07:09
буде що красти
речниКУ-КУ Показати IP 13 Січня 2023 09:45
Доведеш свою брєдятину? :)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus