USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Волинь отримала п’ять систем супутникового зв’язку Starlink

23 Серпня 2022 12:04
Представники Львівського ІТ Кластеру передали Волинській ОВА п’ять терміналів Starlink. Своєю чергою обласна військова адміністрація спрямує системи супутникового зв’язку об’єктам критичної інфраструктури Волині.

Про це 22 серпня повідомили у Волинській обласній військовій адміністрації.

Начальник ОВА Юрій Погуляйко подякував одній з найбільших ІТ-компаній в Україні за допомогу, наголосивши, що в умовах воєнного стану медикам, рятувальникам та військовим мати резервний зв’язок надзвичайно важливо.

«Щиро вдячний одній з найбільших ІТ-компаній в Україні за підтримку можливість подальшої співпраці», – додав очільник області.

Зі свого боку голова Львівського ІТ-кластера Степан Веселовський зазначив: «Надзвичайно приємно допомагати ще одній області, цього разу Волинській. Ваша область для нас – це пріоритет, адже ви тримаєте оборону від потенційної загрози».
Крім того, від Львівського ІТ Кластеру Волинь отримала бронежилети. Ці засоби захисту призначені для військових області, яким відразу ж їх і передали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus