USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Волинь» продемонструвала беззубу гру і розгромно програла «Агробізнесу»

24 Липня 2020 19:56
Луцька «Волинь», пропустивши два голи у першому таймі, поступилася «Агробізнесу», не показавши нічого в атаці. В другому таймі волочисьці забили ще раз. Відтак, «хрестоносці» поступилися з розгромним рахунком (3:0) та опустилися на четверте місце.

Перед матчем

«Агробізнес» – «Волинь» – без сумніву центральний матч 26 туру, адже між собою мали зустрітися четверта та третя команди чемпіонату. Хоча волочисьці і розташовуються на четвертій сходинці, проте вони не претендують на вихід в УПЛ через інфраструктурні моменти.

Днями стало відомо, що президента «Агробізнесу» Олега Собуцького КДК УАФ довічно відсторонив від футболу за побиття арбітра після матчу з «Минаєм». До того ж, клубу заборонили грати на своєму стадіоні, тож матч повинен був відбутися у Винниках. Тож не найкращі новини зі стану суперника додавали оптимізму волинянам. До того ж, вони вчергове здали тести на COVID-19, які виявилися негативними.

«Волинь» у минулих турах здобула дві перемоги поспіль, зокрема в крайньому матчі був битий харківський «Металіст 1925», відтак волиняни прагнули продовжити свою переможну ходу та закріпитися у ТОП-3. Вогню протистоянню додавало те, що нині «Агробізнес» очолює лучанин Олександр Чижевський. Саме Чижевський тренував львівські «Карпати», які у стикових матчах наприкінці минулого сезону не дозволили «хрестоносцям» вийти в УПЛ. Також нині за волочисьців виступає ексфорвард «Волині» Дмитро Козьбан, який вже встиг відзначитися дебютним голом за нову команду, а також улюбленець Віталія Кварцяного Сергій Петров.

Натомість перед цим туром гольове мовчанням мав новоспечний нападник лучан Станіслав Куліш, який, попри роботу на команду, поки не зміг відзначитися дебютним голом. Щодо травмованих, то у «Волині» в лазареті вже давно перебувають Валерій Болденков та Ігор Карпенко.

Матч

Початок для лучан був шокуючий: «Волинь» пропустила вже на третій хвилині – навіс партнера головою замкнув Сергій Семенюк.

Лучани огризнулися на 13 хвилині – здалеку бив Хагназарі, але м‘яч пролетів поруч зі стійкою.

А на 21 хвилині Когут гарматним ударом з-за меж карного майданчика подвоїв перевагу «Агробізнеса» – 2:0.

Більше команди у першому таймі не забивали.

По перерві тренерський штаб волинян намагався пожвавити гру, випустивши на поле Мартинюка та Сада.

В другому таймі лучани не мали серйозних моментів, аби відіграти бодай гол. Мови про те, щоб зрівняти рахунок, взагалі не було, як, власне, і моментів біля воріт волочисьців.

Натомість номінальні господарі поля грали по рахунку. Маючи перевагу в два м‘ячі, вони навіть в деяких моментах виглядали небезпечніше за «Волинь», якій потрібно було відіграватися.

І це дозволило «Агробізнесу» довести рахунок до розгромного – на 83 хвилині третій гол у ворота «хрестоносців» забив Руслан Черненко.

Господарі могли забивати ще раз, але Іван Когут влучив у поперечину.

Таким чином, «Волинь» поступилася та опустилася на четверте місце.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Сергій Показати IP 24 Липня 2020 20:26
цілий матч команда, яка складена з гравців УПЛ повзала по полю ніби з гирями на шиї...думки нуль...ударів нуль...бажання виграти нуль...весь матч тільки те і робили, що 18 номер пасував на 17, а номер 3 бив м'ячем вперед куди попало...де форварди в нашій команді?....чому затерли Кизилатеша?...взагалі за вами аматорський футбол сумує, або колгоспний...треба розформовувати цю команду на чолі з спортивним директором, який нічого не тямить у футболі, а створювати нову, в яку повернути наших вихованців, які грають в Агробізнесі, Русі, Минаю, Гірнику-Спорті та інших командах...ну і тренера нового не завадило б, який навів би жорстку дисципліну в цьому шапіто.
Олександр до Сергій Показати IP 24 Липня 2020 22:20
Нікого повертати не потрібно. Потрібно ще цих пороздавати й збирати нову команду. Ну й, звісно, з новим тренером. Тлумак - то непорозуміння. Три роки команда з ним не грає - мучиться, незалежно від підсумкових рахунів і місць.
Сергій до Олександра до Олександр Показати IP 25 Липня 2020 23:20
треба повернути Міху Горопевшека, Еріка Бікфалві та двох форвардів нормальних знайти...але цього певно не буде за цього керівництва команди...на жаль
Богдан Сташинський Показати IP 24 Липня 2020 20:34
Договорняк ...
Ау Показати IP 24 Липня 2020 21:42
Теперішня команда. Це лайно з лайна. Дійсно перспективну молодь не втримали. Починати з нуля потрібно! Яка ПЛ? Реально «Волині» жопа там. Васю Сачка в тренери! І дати завдання за 2-3 роки вийти в ПЛ сильною командою. А не цим збродом. Я плачу з цього складу. Що робиться в середині клубу, ніхто не знає?
марадона Показати IP 24 Липня 2020 22:07
голкіпер треба нормальний.Литовченко пукскає все,що летить у ворота.Не зіграв на виході - перший гол.Прогавив несильний удар здалеку низом - другий гол.Два удара - два гола.Після такого шоку важко відійти.Так само в Одесі засрав весь матч.Але я всеодно вірю в команду і думаю,що будемо в трійці.
12-34 Показати IP 25 Липня 2020 08:49
Мінімум! тренер, воротар, захист пенсіонери, дилетанти, непрофесіонали, лінивці! Стільки пропущених голів в сезоні на рівні 10-12 місця. Про яку вищу лігу? Тлумак це не бачить і не розуміє? Ні, він просто не знає, що з цим робити. Побігають півгодини на тренуваннях, покопають мяча і все. Ніякої тактики, зміни або підлаштування в процесі гри суперників. Контратак немає, безголове перепасування, воротар дирка, захист втомлений і тд. Залишатись в першій лізі ще на рік, змінити тренера, залишити 50% молодої команди, спортивного директора "викинути" (додуматися в середині сезону 2-3 ключових гравця відпустити, альтруїсти хренові) і починати з нуля. Професійну команду зараз відрізняє не тільки фізпідготовка, а головне адаптивність і зміна тактики гри в процесі плюс якість гравців. Тлумак цього не розуміє, бо він не тактик і стратег, а викладач фізкультури.
Луч Показати IP 25 Липня 2020 09:43
Ніколи в них не вірив!!!
свс Показати IP 25 Липня 2020 10:46
Куда делись гладиаторы.??? А вообще команды нет,игры нет и многое др........
Остап Вакарчук Показати IP 25 Липня 2020 11:05
Я повністю згідний з попередніми коментарами. Дійсно, щось з нашою командою робиться не те, як воно було на початку. Третій рік підряд ФК "Волинь" після Кварцяного В.В. не може оговтатися. Що не кажи, а Тлумак А. дуже слабкий тренер, якщо не сказати щось гірше. У нього не твердий характер він дуже сентиментальний, він все мріє та мріє. Клас і професіоналізм самі по собі ніколи не з"являться ні у тренера ні в гравців, якщо їх тяжкою працею не розвивати. Талант гри у футбол це вже від Господа, у ФК "Волинь" талановитих гравців зовсім немає. То, якщо хлопці футболісти та тренери, вам спонсори довірили грати у таку гру, яку ви зараз показуєте, то я вас розігнав би через півроку, чесне слово. Одним слово самі розберіться і НЕ ганьбіть наш край.
Клава Показати IP 25 Липня 2020 12:10
Гравці повинні боятися тренера - а вони його на йух посилають !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus