USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Волинь» розгромно перемогла «ВПК-Агро»: 4-0

19 Березня 2021 19:02
Поєдинок 17 туру Першої ліги Чемпіонату України з футболу відбувся у Луцьку 19 березня. Місцева «Волинь» на присніженому стадіоні «Авангард» впевнено обіграла «ВПК-Агро» з Магдалинівки.

Початок зустрічі пройшов за цілковитої територіальної та ігрової переваг «Волині», якими вони вдало скористалися на 23 хвилині, коли після навісу Мартинюка Оринчак забив ударом головою. Ще одна нагода була у лучан на 34 хвилині, але удар Коломойця з лінії штрафної прийшовся точно у штангу.

На початку другого тайму хороший шанс забити був у Оринчака, але м’яч після удару Богдана метрів з 25 влучив у поперечину. За декілька хвилин той же Оринчак знову випробував каркас воріт гостей на міцність, а «Волинь» продовжувала контролювати перебіг гри.

На 67 хвилині замість травмованого Ляшенко на поле вийшов Сіаваш Хагназарі, який уже за 4 хвилин зробив рахунок 2:0 на користь лучан після пасу від Протасова.

Ще за 10 хвилин шанс відзначитися був у Цюпи, але його дальній удар метрів з 30 прийшовся точно у штангу.

На 90 хвилині матчу Оринчак увійшов до штрафної, виконав простріл і м’яч від ноги захисника гостей Агапова влетів у ворота: 3:0!

Ще за хвилину захисник гостей зіграв рукою у власному штрафному і арбітр призначив пенальті. Удар Шарпара з точки Шеліхов відбив, але В’ячеслав був першим на добиванні чим і оформив розгром гостей.

Богдан ПРИСТУПА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ще не зовсім свідоми Показати IP 19 Березня 2021 19:20
Магдалинівка. А де той хутір знаходиться?
Брамкар Показати IP 20 Березня 2021 08:29
Якщо знаєш, де Нуйно, то ще далі через ліс і за 400 км буде Магдалинівка. Село селом, через що наші їхнім і наваляли.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus