USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

«Волинь» суворо покарали: ФК проведе гру без глядачів

12 Червня 2019 17:06
Луцька «Волинь» отримала суворе покарання за поведінку вболівальників та тренерського штабу на стиковому матчі плей-оф із «Карпатами».

Відповідальний секретар КДК УАФ Ігор Грищенко розповів, що луцькому клубу присуджено технічну поразку та покарано фінансово, пише Footballhub.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «ВОЛИНЬ» – «КАРПАТИ»: ЛУЦЬК У ПЕРЕДЧУТТІ ДОЛЕНОСНОГО МАТЧУ

Також головного тренера «Волині» Андрія Тлумака відсторонили на 2 матчі плюс два умовно. Волиняни проведуть 1 поєдинок без глядачів( і плюс 1 матч умовно). Це рішення вже вступило в силу, оскільки сьогодні визначать повний склад учасників Української Прем’єр-Ліги.

Нагадаємо, у матчі «Волинь» – «Карпати» вболівальники обох команд використовували велику кількість піротехніки та неодноразово вибігали на поле, внаслідок чого головний арбітр змушений був зупинити гру та ховатися у підтрибунному приміщенні. А тренер волинян Андрій Тлумак дуже емоційно висловлював своє невдоволення суддівством.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:«ВОЛИНЬ» ЧЕРЕЗ НЕВИРАЗНЕ СУДДІВСТВО ПОСТУПИЛАСЯ «КАРПАТАМ», НЕ ЗУМІВШИ ПОТРАПИТИ ДО ПРЕМ‘ЄР-ЛІГИ

Згодом слідчі Луцького відділу поліції розпочали кримінальне провадження за фактом умисного пошкодження майна львівськими фанатами під час футбольного матчу на стадіоні «Авангард».



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Житель Показати IP 12 Червня 2019 17:25
Правильно. А ще б перше коло без вболівальників.
Остап Вакарчук Показати IP 12 Червня 2019 17:31
Результат слідувало очікувати. І так було відомо, що за цілюще безчинство, яке 08.06.2019 року трапилось на нашому стадіоні КДК УАФ віднесеться серйозно. Слава богу, що ще так. А ви що думали в рот будуть заглядувати. Грати треба уміючи, вигравати, а якщо не вмієте грати то достойно програва
Просто Показати IP 12 Червня 2019 19:51
В Луцьку немає футболу. Не називайте цей позор словом футбол.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus