USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Волинь» втратила перемогу над тернопільською «Нивою»

1 Жовтня 2020 20:31
Забивши два голи на початку першого тайму, «Волинь» двічі пропустила в другій половині гри та втратила перемогу над тернопільською «Нивою» – 2:2.

Матч третього туру чемпіонату України Першої ліги відбувся 1 жовтня на стадіоні «Авангард».

Вже на 8 хвилині «Волинь» відкрила рахунок у матчі – Чачуа подав зі штрафного, а високий центральний захисник «хрестоносців» Максим Войтіховський замкнув подачу партнера – 1:0.

Уже через 5 хвилин вінгер Євген Протасов продерся крізь захисників та зробив рахунок 2:0.

Лучани мали шанси, щоб зробити рахунок розгромним, але не скористалися ними, тож на перерву команди пішли з рахунком 2:0 на користь господарів.

На 72 хвилині «Нива» відквитала один гол – Леванідов випустив з рук слизький м‘яч, а Кисленко добив його у ворота – 2:1. А на 78 хвилині тернополяни взагалі зрівняли рахунок – Кисленко оформив дубль, замкнувши головою подачу партнера зі штрафного.
Наприкінці зустрічі Сімінін міг вирвати для лучан перемогу, але воротар «Ниви» після його удару перевів м‘яч в стійку.

Тож, матч закінчився нічийним рахунком – 2:2.

Вже невдовзі очікуйте фоторепортаж з матчу на сайті Інформаційного агентства Волинські Новини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Сергій Показати IP 1 Жовтня 2020 20:38
бездарна команда...грати з другою лігою і так всратись...та зніміться з чемпіонату...а Сачко хай йде аматорів тренує
Остап Вакарчук Показати IP 1 Жовтня 2020 20:45
Добре, що хоча не програв футбольний клуб "Волинь". А то ще могли програти, а саме головне кому ФК "Нива" Тернопіль, позор. Я взагалі не впізнаю свою команду, що трапилось, де воля до перемоги, де ентузіазм, та взагалі проста гордість, що граєте хлопці за такий легендарний ФК "Волинь".
Ау Показати IP 1 Жовтня 2020 20:57
Дворова команда. Побоювання про фізрука починають справджуватися.
Ітинно глаголю ! Показати IP 1 Жовтня 2020 21:30
Волинський футбол в загоні через то, шо волинські власть імущі і політичні батьки хресні Волині і Луцька мають його в одному місці !
Лучанин Показати IP 1 Жовтня 2020 22:31
А ну, пане Поліщук, прокоментуй ! Якою ти бачиш луцьку Волинь в передвиборчій програмі ?
Гаргола Д.М., м. Луц Показати IP 2 Жовтня 2020 08:42
Відчуваю, що не має і вже ніколи не буде у нашому краї сильної професійної футбольної команди з талановитими гравцями, які би захищали область у вищому дивізіоні. Таке враження, що пану В.Сачку сказали, треба зробити все щоб команда перейшла в Другу Лігу, бо вже видно чиновникам той волинський футбол надоїв, або просто інвестори не бажають виділяти гроші. Невже на Волині дійсно не має ще такого самого професіонала як В.В. Кварцяний, який би не позорив футбол на Волині. Звісно не хочеться вірити, але бучу В.Сачко, що цей рік ви вже просрали, і рік пройде у підборі гравців та розробки нової тактики командної гри, але якщо і наступний 2021/2022 сезон ФК "Волинь" буде пасти задніх, це вже занадто.
Ау до Гаргола Д.М., м. Луц Показати IP 2 Жовтня 2020 09:11
Такого як Кварцяний Віталій Володимирович немає і напевно не буде, на жаль.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus