USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Волинь» з мінімальної поразки розпочала новий сезон

5 Вересня 2020 20:05
Поєдинок першого туру чемпіонату України з футболу серед команд Першої ліги та дебютна гра для двох головних тренерів: Василя Сачка у «Волині» та Олександра Головка у «Кременя» завершилася поразкою лучан.

Гра розпочалася з травми гравця гостей: уже на першій хвилині поле покинув Мурашов, замість якого вийшов Білоус. На 5 хвилині «Волинь» виконувала штрафний з правого флангу, але удар Приндети в падінні був неточним. А перший удар по воротах у виконанні гравців «Кременя», на 16 хвилині, виявився точним: після подачі з кутового головою у дальній кут точно пробив Бородай.

Потому двічі непогано розігрували кутовий лучани, але до точного завершального удару справа ніяк не доходила. Хорошу нагоду для удару отримав Ляшенко на 22 хвилині, але з лінії штрафного пробив значно вище воріт.

Всередині тайму перше попередження у новому сезоні, за фол у центрі поля, отримав новачок «Волині» Євдокимов. Відзначимо, що «Волинь» цілковито володіла перевагою та м’ячем, однак конвертувати перевагу у моменти лучанам не вдавалося. На 30 хвилині Цюпа зі штрафного пробив значно вище воріт, а ще за хвилину, його ж удар метрів з 25, прилетів точно до рук кіпера гостей.

А от господарів реалізація не підвела: на 40 хвилині Бичков отримав передачу з глибини поля і «перекинув» Неділька: 0-2.

До перерви хорошим ударом запам‘ятався Євдокимов, але його удар з лінії штрафного пролетів поруч зі стійкою воріт «Кременя».

Другий тайм розпочався без замін та, знову ж таки, з атак «Волині». Так, Сімінін увійшов до штрафного та виконав простріл у центр воротарської, де Бондаренко зумів випередити суперників, але пробити точно Олександру не вдалося.

На 56 хвилині, після подачі зі штрафного, захисники гостей не за правилами у штрафній зупинили Приндету і арбітр призначив пенальті, яке впевнено виконав Бондаренко: 1-2.

Наступного моменту лучан довелося чекати більше 10 хвилин: Сімінін виконав навісну передачу майже з центра поля, Бондаренко випередив захисника, але дотягнутися до м‘яча не зумів.

На 70 хвилині матчу «Волинь» залишилася у меншості: другу жовту за фол на чужій половині поля отримав Євдокимов та достроково покинув поле.

Минуло 10 хвилин і гості забили втретє: Сорокін увійшов до штрафної, на замасі забрав двох захисників «Волині» і пробив без шансів для Неділька: 1-3.

«Волинь», утім, не знітилася і продовжувала йти вперед. Чергова атака лучан завершилася чудовим ударом Протасова з літніх штрафної у ближній кут: 2-3. А ще за хвилину Бородай зрівняв склади команд, заробивши другу жовту за фол у центрі поля.

Одразу у «Волині» був шанс зрівняти рахунок, але після удару зі штрафного у виконанні Протасова, м‘яч пролетів поруч зі стійкою.

До основного часу матчу арбітр компенсував 5 хвилин, проте лучанам так і не вдалося завдати точного удару по воротам суперника. Відтак, стартовий поєдинок чемпіонату лучани програли з рахунком 2-3.

Наступний поєдинок підопічні Сачка проведуть у Дніпрі проти ВПК-Агро. Вдома, 21 вересня, «Волинь» прийматиме тернопільську «Ниву».

Детальний огляд матчу та фоторепортаж очікуйте на сайті Інформаційного агентства Волинські Новини завтра.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
К.лучанин Показати IP 5 Вересня 2020 20:36
ФК" Волинь" з такою грою надовго прописана в першій лізі, до ПЛ не доросли. Волинь з попереднім хорошим складом гравців із Тлумаком мали чудову можливість попасти в ПЛ , але не судилось бо гравці деякі не горіли бажанням грати , очевидно , це моя думка . що їх підкупили і вони отримали за симуляцію. Це ж було два роки підряд!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus