USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

«Волинь» завершила сезон на мінорній ноті, програвши «Чорноморцю». Фоторепортаж

13 Червня 2021 08:27
Матч, який нічого не вирішував для обох команд. «Чорноморець» приїхав до Луцька вже у статусі команди Прем’єр-ліги, а «Волинь» задовго до останнього туру цьогорічного розіграшу Першої ліги втратила шанси на підвищення у класі.

У «Волині» на лаві для запасних фактично були футболісти дублю, які днем раніше зіграли матч Другої ліги з «Ужгородом». Тренерський штаб пішов на такий крок не через добре життя, адже на цей матч дискваліфікованими були Неділько, Приймак та Приндета.
У стартові хвилини команди не надто поспішали, але більше володіли м’ячем одесити, які й створили перший гольовий момент у матчі – після дальнього удару Леванідов відбив перед собою, але на щастя захисники лучан розібралися у цьому моменті.

«Волинь» відповіла на 16 хвилині: Ляшенко прострілював на Оринчака, однак першим на м’ячі опинився голкіпер «моряків».
А на 30 хвилині «Чорноморець» відкрив рахунок у матчі: Бугай головою зумів поцілити у ворота Леванідова після подачі партнера зі стандарту – 0:1.
«Хрестоносці» зуміли зрівняти рахунок ще до кінця першого тайму. Климець прорвався по флангу та небезпечно пробив з гострого кута, кіпер відбив м’яч на номінального вінгера, і захисник одеситів сфолив – арбітр вказав на точку. Одинадцятиметровий впевнено реалізував Богдан Оринчак – 1:1.
Початок другого тайму теж не був найкращим для «Волині». На 52 хвилині «Чорноморець» знову вийшов вперед: Авагімян отримав діагональ з глибини поля та перекинув Леванідова, який вийшов з воріт – 1:2.

Очевидно, що «Волинь» хотіла зрівняти рахунок, але на 68 хвилині це завдання ускладнилося, оскільки другу жовту картку отримав Максимчук. До слова, молодий захисник вийшов на поле наприкінці першого тайму, замінивши Ляшенка.
До кінця гри кілька дальніх спроб мав Рябов, але на більше «хрестоносці» не спромоглися, тож фінальний свисток зафіксував мінімальну перемогу «Чорономорця» – 1:2.
«Волинь» завершила сезон не в найкращому настрої, посівши сьоме місце у турнірній таблиці з 46 очками.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Вже не фан Показати IP 14 Червня 2021 05:16
Коли матчів нема - вболівальники знають: нема і поразок і хоч ніхто не псує їм настрій ! А як тільки з'являються ігри - так і знай: настрій буде зіпсований, бо точно програють ! Вже краще, коли ігор нема !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus