USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 39.95
  • PLN 9.76 9.92

«Волинь» зіграла внічию з «ВПК-Агро»

11 Вересня 2020 20:33
«Волинь» активніше розпочала зустріч. Вже на 5 хвилині Андрій Ляшенко увірвався з правого флангу до карного майданчика та пробив по воротах «ВПК-Агро» – воротар відбив на кутовий. Після стандарту головою бив Приндета, але цього разу м’яч пролетів над поперечиною.

За декілька хвилин Ляшенко мав другий момент – хавбек вискочив віч-на-віч з голкіпером, проте цього разу не влучив у ворота.

Протягом 17 хвилин лучани повністю домінували на полі, але все могло перевернутися з ніг на голову. Центральні захисники «хрестоносців» залишили забагато простору для розрізного пасу на Будняка, однак форвард не зумів реалізувати вихід віч-на-віч.

Невдовзі «Волинь» знову мала супермомент – м’яч після удару головою Чачуа влучив у поперечину воріт Бубенцова. Відзначимо пас Приймака у цій атаці.

А на 25 хвилині «Волинь» нарешті забила – Цюпа навісив на Хомченка, форвард обробив м’яч та пробив через себе, забивши неймовірний гол – 0:1.

Після 30 хвилини «хрестоносці» дозволили створити декілька моментів магдалинівцям, але господарі поля не зуміли ними скористатися, тож на перерву команди пішли за мінімальної переваги «Волині».

По перерві лучани фактично одразу ж могли пропустити – Красов продерся правим флангом, однак пробив повз ворота.

А на 51 хвилині Будняк нарешті реалізував один зі своїх моментів, розстрілявши ворота «Волині» з меж воротарського майданчику.

Відзначимо, що початок другої половини зустрічі кардинально відрізнявся від тайму першого, коли домінували «хрестоносці». Однак проведені Василем Сачком заміни трішки вирівняли гру, щоправда, моменти у «Волині» так і не з’явилися.

Господарі поля знову перехватили ініціативу, але до серйозних моментів справа у них також не доходила. «Волинь» же могла виривати перемогу на 88 хвилині, однак удар Богомаза, який вийшов на заміну, заблокували захисники.

У підсумку, жодна з команд так і не зуміла забити бодай ще раз, тож матч завершився нічиєю – 1:1.

Наступний матч «Волинь» проведе у рамках Кубка України 16 вересня проти «Прикарпаття».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Сергій Показати IP 11 Вересня 2020 22:52
пора вам у другу лігу з такою грою
Остап Вакарчук Показати IP 12 Вересня 2020 10:52
Інвестором та президентом клубу, завдання перед новим головним тренером ФК "Волинь" В. Сачком не ставилось, щоб наша команда вже вийшла в 2021 році до Прем'єр Ліги. Завдання ставилось на придбання вітчизняних молодих футболістів, особливо з Волинського краю та створення костяка команди, а вже по можливості у 2022 році вихід до вищого девізіону української футбольної еліти. Так що хочете цього чи не хочете, а цілий рік ФК "Волинь" буде формуватись, як молода ще незігана команда. Думаю, ще довго наша команда буде так погано грати, будуть негаразди та падіння.
1234 до Остап Вакарчук Показати IP 12 Вересня 2020 20:16
На службу таксі потрібні водії, краще туди їм.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus