USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.90

«Волинь» обіграла двох національних чемпіонів

18 Лютого 2012 15:18
17 лютого «Волинь» провела два чергових спаринги. Один ‒ із чемпіоном Македонії – «Шкендією» (Тетово), другий ‒ із кишинівською «Дачією».
Про це повідомляє сайт ФК «Волинь»
На жаль, погодні умови перед першим матчем були не надто сприятливі для його проведення. Сильний штормовий вітер заважав обом командам і спочатку проведення гри стояло під питанням. Все ж, суперники вирішили не відміняти поєдинок.
Спочатку футболісти змушені були пристосовуватися до несприятливих погодних умов й про якісь чіткі комбінації мова не велася. Разом з тим, волиняни на 3-й хвилині зуміли провести гарну комбінацію, але арбітр зафіксував офсайд.
Надалі ж «Волинь», незважаючи на погодні перешкоди, зуміла захопити ініціативу в грі і на 18-й хвилині реалізувала її в гол.
Пізніше лучани мали нагоду подвоїти свою перевагу, проте забити гол так і не вдалося. Загалом перший тайм пройшов за відчутної переваги «Волині», а македонцям створити щось небезпечне поблизу воріт Шеліхова не вдалося.
У другому таймі команди деякий час знову прицінялися одна до одної після проведених замін, а затим волиняни додали у швидкості і знову притиснули суперників до воріт. Загалом, і друга половина матчу пройшла під контролем і за переваги «Волині», проте підсумковий рахунок так і не змінився. Команда перемогла 1:0.
У другому спарингу «Волинь» зустрічалася зі ще одним чемпіоном, на цей раз – молдовським – кишинівською «Дачією».
«Волинь» досить активно розпочала гру, проте уже на 18-й хвилині після подачі кутового «Дачією», внаслідок неузгоджених дій захисників лучан, нападник суперника зумів переправити м’яч у ворота Романенка – 0:1.
«Волинь» кинулася в атаку і відразу притиснула суперників до воріт. А вже 28-й хвилині Пищур реалізував пенальті і зрівняв рахунок – 1:1. Відразу за цим лучани знову пішли в атаку і заробили право на штрафний удар по центру. Як результат, Савіч забив другий гол.
Проте й цей рахунок довго не протримався – на 32-й хвилині «Дачія» виконувала штрафний удар по центру і м’яч влетів у сітку воріт «Волині» – 2:2.
На 35-й хвилині у лучан була гарна нагода вийти вперед, коли оборонці суперника знову помилилися після подачі кутового, але ніхто з лучан до м’яча не встиг.
У другому таймі гра проходила, знову ж таки за ігрової переваги «Волині», проте тривалий час до ударів по воротах справа не доходила. Зрештою, на 70-й хвилині затяжна атака «Волині» завершилася ударом Лопеса, який з двадцяти метрів забив третій гол. Та вже за кілька хвилин черговий штрафний для молдовської команди приніс їй успіх ‒ вони зрівняли рахунок.
Та, все ж таки, лучани не хотіли втрачати перемогу. Команда пішла вперед і на 80-й хвилині Пилипчук забив переможний гол. Завершальна десятихвилинка гри пройшла більш спокійно. Підсумковий рахунок гри ‒ 4:3.
Відзначимо, що у двох спарингах цього дня волиняни здолали одразу двох національних чемпіонів – «Шкендію» та «Дачію».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
ГМО Показати IP 18 Лютого 2012 16:57
Ну й заголовки безграмотні. Може обіграла учасників чемпіонатів?
Петро Показати IP 19 Лютого 2012 08:03
Безграмотні заголовки це візитна картка цього сайту...я не раз в цьому переконувався!
Патруль Показати IP 19 Лютого 2012 17:27
Який редактор - такі й заголовки статей!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus