USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

«Волинь» перемогла «Металург». ВІДЕО

29 Листопада 2010 06:34
Луцька «Волинь» в останьому матчі першої частини Прем`єр-ліги-2010-2011 у Луцьку 28 листопада перемогла запорізький «Металург» з рахунком 1:0.

Зважаючи на погіршення погодних умов керівництво «Волині» ще за десять днів запропонувало «Металургу» перенести гру на п’ятницю, однак, після п’яти діб роздумів запоріжці видали зустрічну пропозицію зіграти у Запоріжжі… У підсумку обидві команди змушені були пристосовуватися до морозної погоди, котра явно не сприяла якісному футболу, - йдеться на офіційному сайті ФК «Волинь».

Власне через це до перерви і господарі, і гості досить часто втрачали м’яч і «відзначалися» пасами в нікуди.

З іншого боку, металурги, яким очки потрібні як повітря, досить розпочали гру досить щільно, намагаючись не дати лучанам простору для розгортання своїх атак. Як наслідок, матч ще більше втратив у видовищності.

Більш активно в атаці намагалися діяти волиняни, але удар Герасимюка з лінії карного на 6-й хвилині виявився досить неточним, а після різаного удару зі штрафного з правого краю у виконанні Скоби Безотосний кулаками вибив м’яч з-під поперечки.

Запоріжці відповіли моментом, коли на 15-й хвилині після подачі кутового Алозі виграв верхову боротьбу і головою пробив з двох метрів, однак – вище.

Як з’ясувалося згодом, це був єдиний насправді небезпечний удар у виконанні гостей за всю гру. До перерви господарі відзначилися ще двома ударами Пищура.

Після перерви лучани заграли швидше, намагаючись не затримувати м’яч і відразу переправляти його в лінію атаки, і цим змусили гостей помилятися. Особливо старався на лівому фланзі Пічкур – сміливо йшов в обіграш.

На 56-й хвилині Пічкур, отримавши м’яч на своїй половині поля, відразу прокинув двох опонентів і на швидкості помчав до воріт гостей. Тейку не зумів догнати Євгена і той, метрів за сімнадцять до лицьової вирізав пас-гарнюню в центр прямо на одинадцятиметрову позначку, де Пищур у високому стрибку завдав головою удар-двійку в правий від голкіпера кут.

Безотосний хоча й намагався щось вдіяти, але м’яч влетів у ворота – 1:0.

У підсумку, другий тайм, який видався досить цікавим та багатим на моменти, завершився перемогою «Волині», котра вивела команду на шосту сходинку турнірної таблиці. «Волинь» пішла на перерву, маючи в своєму активі 28 очок. «Металург» як і раніше замикає турнірну таблицю.

До слова, «Металург» програв «Волині» третій матч поспіль – 28 жовтня 2009-го лучани тріумфували у Кубку України – 2:1, влітку цього року 1:0 виграли в Запоріжжі і нині з таким же рахунком - у Луцьку.

Довідково:

«Волинь» - «Металург» (З) 1:0

Гол: Пищур, 56

«Волинь»: Неділько, Ващук, Бутко, Гринченко, Герасимюк (Гошкодеря 70), Скоба, Сімінін, Стевич, Шарпар, Майкон (Пічкур 32), Пищур.

«Металург» (З): Безотосний, Невмивака, Вернидуб, Тейку, Тигорєв, Аржанов, Рудика (Спічка 72), Фабіо (Татанашвілі 55), Пісоцьий, Алозі (Нестеров 81)

Попередження: Рудика 5, Аржанов 41, Тейку 60



















Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
IgorOkCJ Показати IP 29 Листопада 2010 08:36
молодці....))! 5 безпрограшних матчів... 4 з яких - перемога і 1 - нічия..=)! це клас..! і в загальному заліку маємо шосте місце.. клас=))!
:) Показати IP 29 Листопада 2010 09:40
Олє-Олє-Олє-Олє! Волинь - чемпіон!!
- Показати IP 29 Листопада 2010 10:19
До слова, «Металург» програв «Волині» третій матч поспіль – 28 жовтня 2009-го лучани тріумфували у Кубку України – 2:1, влітку цього року 1:0 виграли в Запоріжжі і нині з таким же рахунком - у Луцьку. - http://www.simya.com.ua/articles/59/37871/

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus