USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Волинь співпрацюватиме з Польщею у сфері нанотехнологій

16 Листопада 2011 13:47
Волинь співпрацюватиме з Польщею у сфері нано- та біотехнологій.

Про це повідомив заступник голови Волинської облдержадміністрації Віталій Карпюк, - пише УНН.

Пропозицію щодо впровадження нано- та біотехнологій Волинська область отримала в рамках четвертого Європейського економічного форуму в місті Лодзь, що у Польщі.
«Два польських воєводства створили між собою міжнародний консорціум у сфері впровадження біо- та нанотехнологій і надіслали запрошення голові Волинської ОДА Борису Клімчуку, в якому запропонували приєднатись до консорціуму. Наразі ми його розглядаємо і думаємо, в які галузі найкраще ці технології застосувати», - зауважив Карпюк.
За його словами, впроваджуватимуться нано- та біотехнологій в різноманітні галузі, але, загалом, це стосується агропромислового комплексу, енергозбереження, енергоефективності тощо.
«Наприклад, у рамках консорціуму у Поморському воєводстві будуватимуть атомну електростанцію», - підкреслив посадовець.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
adams Показати IP 16 Листопада 2011 13:55
У нас навіть такі спеціалісти є???
Іван Козолуп Показати IP 16 Листопада 2011 13:56
Цікаво, а як буряко-картопляна область буде застосовувати технології, які зараз тільки досліджують і впроваджують в найновіших лабораторіях найрозвинутіших країн світу? Про які нанотехнології може йти мова в області і країні із одним з найменших рівнів доступу до мережі інтернет?
Нанотехнолог Показати IP 16 Листопада 2011 21:12
Офіційно повідомляю: перша партія наноключів на 24 вже поїхала до Польщі. Готуються партії нанодрів, нанофекалу та наносмороду. В обстановці секретності розробляються пігулки нанопатріотизму та наносовісті.
Zaratustra Показати IP 17 Листопада 2011 11:06
Наночто...не, не слышал. Нанотехнологии только в начале своего развития и говорить о каком то практическом применении еще очень рано.А вот биотехнологии то это всегда пожалуйста

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus