USD 39.50 39.78
  • USD 39.50 39.78
  • EUR 39.45 40.00
  • PLN 9.70 9.86

Волинянка, яка має доньку з синдромом Дауна, бореться за звання «Міс особлива мама України»

19 Квітня 2021 17:35
В Україні стартує конкурс для жінок, які виховують дітей з особливими потребами, – «Міс особлива мама України – 2021». Цьогоріч змагатиметься 56 учасниць з 22-х областей України і одна з них – жителька Володимира-Волинського Алла Малишева, пише Перший.

Організаторка Ірина Романюк-Марходей каже, що учасницям дадуть 6 завдань, на виконання яких є тиждень.

«Ми враховуємо, що їхнє життя не легке і не завжди все залежить від них, тому такі терміни виконання завдань. Ціль конкурсу - показати, що ці жінки неперевершені красуні, прекрасні господині, чудові мами, берегині свого дому, різносторонні особистості», – зазначає Ірина.

Завдання у учасниць такі:

Я жінка - я богиня (відеопредставлення себе або 5 фото)

Бабусин горщик (кулінарний)

А я українка, україночка (фото в вишиванках)

Традиції (українські, родинні і.т.д)

Читання вірша Лесі Українки.

Танцюють всі (перевтілення на вибір в 30-70 роки і танець твіст, рок-н-ролл).

Волинянка Алла Малишева каже, що вдячна організаторам за такий конкурс і бере участь вже не вперше. Жінка разом з чоловіком виховує 18-річну доньку Анну, яка має синдром Дауна, та 15-річного сина Івана.

«При підготовці до кожного туру конкурсу з'являлась енергія, радість, сила. Вдруге наважилась брати участь, щоб пережити ці класнючі емоції, підтримку. Ми тут як одна величезна родина. Конкурс надихає на життя. Ти перемагаєш в першу чергу себе.Дивлячись на інших матусь, беручи з них у чомусь приклад, розумієш ціну свого життя. Він дає змогу ще раз згадати, що ти не тільки мама, але й жінка, дружина, богиня», – зазначає учасниця.

Конкурс пройде в онлайн форматі. Стартує 3 травня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus