USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинянка – серед претенденток на звання найкращої футзалістки України

3 Лютого 2021 18:29
Волинянка Юлія Костюк змагається за звання найкращої футзалістки України 2020 року.

Про це повідомляють на сторінці «Футбольні зірки України» у фейсбуці.

Претендентками на звання «Найкращий гравець із футзалу. Жінки» стали Ксенія Гриценко, Ірина Дубицька та Юлія Костюк.

Ксенія Гриценко («Аль-Кувейт», Кувейт)

Ксенію можна сміливо назвати однією з авторок чемпіонства київського «Будстара-НПУ» у вищій лізі серед жіночих команд. Загалом з 14-ма забитими м’ячами Гриценко вдалося посісти друге місце у списку бомбардирів сезону-2019/2020.

Окрім того, надзвичайно вдалим для Ксенії видався Міжнародний жіночий турнір «Lviv Freedom Cup», за підсумками якого їй вдалося стати кращим бомбардиром, а збірна України посіла друге місце.

Зараз Ксенія виступає в чемпіонаті Кувейту, де продовжує демонструвати яскраву й результативну гру.

Ірина Дубицька («IMS-НУХТ»)

Разом із київським колективом минулого сезону Ірина посіла третю сходинку в чемпіонаті. За його підсумками вона з дев’ятьма голами на своєму рахунку стала одним із кращих бомбардирів команди.

Занести до активу Ірина може й вже згаданий «Lviv Freedom Cup», де вона також була на важливих ролях та допомогла збірній України кваліфікуватися до фіналу. На жаль, виступити на клубній європейській арені «IMS-НУХТ» в якості чемпіона сезону-2018/2019 не дозволив сумнозвісний карантин, який призвів до відміни традиційного «Women`s Futsal Tournament».

Окрім того, саме взяття воріт від Ірини стало одним із визначальних на шляху команди до фіналу Кубку України серед жіночих команд.

Юлія Костюк («Збірна Харківської області-Тесла»)

У своєму дебютному сезоні у складі «Збірної Харківської області-Тесла» Юлія зуміла допомогти своїй команді здобути срібні медалі чемпіонату України серед команд вищої ліги.

На міжнародній арені Костюк також удалося проявити себе у складі збірної України. На її рахунку гол у ворота Угорщини на «Lviv Freedom Cup».

Зараз Костюк разом зі «Збірною Харківської області-Тесла» є лідером своєї групи в чемпіонаті, а Юлія встигла неодноразово відзначитися у воротах суперниць.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus