USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Волинянка стала переможницею шоу «Танці з зірками»

29 Листопада 2021 08:15
Волинянка Анна Кареліна та її партнер актор Артур Логай стали переможцями шоу «Танці з зірками».

За перемогу змагалися три пари: Артур Логай і Анна Кареліна, Костянтин Войтенко і Роксоляна Маланчук, Ольга Харлан і Дмитро Дікусар.

Так, у фіналі «Танців з зірками» на паркет вийшли не тільки фіналісти, а й інші зірки, які брали участь в цьому сезоні. Вони ще раз виконали улюблений танець глядачів і суддів. Третій танець пари танцювали під живе виконання улюблених хітів українськими зірками.

Також на паркеті виступили група MOZGI, Джамала і LAUD. А ось на балконі зустрічала учасників Катерина Осадча.

За перемогу боролися три пари, але перемогти змогла тільки одна. Кубок у новому сезоні отримали Артур Логай і Анна Кареліна.
Анна Кареліна народилась у Турійську Волинської області. До проєкту вона викладала хореографію у Київському національному університеті культури і мистецтв. Разом зі своїми підопічними брала участь у багатьох конкурсах. Також Анна обожнює подорожувати і відвідала чимало країн.

Анна має чоловіка Олександра, з яким перебуває у шлюбі з 3 липня 2020 року.
Щодо проєкту, то Кареліна зізнавалась, що одразу відчула, що має зв’язок з Артуром, і що більше інших учасників біля себе не бачить. Те ж саме казав про неї Артур. На початку шоу він познайомив з Анною свою дружину Євгенію, оскільки хотів уникнути на майбутнє ревнощів.

«Я обрав Аню й ні на секунду після цього не пошкодував. З кожним тижнем я розумію, що вона одна на мільйон, більше нікому так не пощастило. Моя партнерка дивовижна, добра й чуйна дівчина», – казав в інтерв’ю 24 каналу Артур Логай.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus