USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинянка стрілятиме з лука на Warrior Games у США

10 Липня 2022 11:21
Військова з Волині Майя Москвич вирушить на Warrior Games, змагання серед військових у США, які відбудуться цьогоріч 19-28 серпня.

Дівчина, яка на війні захищає Україну, опублікувала фото, де товариші по службі проводжають її в Америку.

«Хто не в курсі, Warrior Games – змагання серед військових в США. В 2020-му Україну на них запросили. Я брала участь в національних змаганнях і мене обрали в збірну. Готувалася. Дуже наполегливо. Виграти Стрільу з лука на Warrior Games було моєю мрією і ціллю. Тренер Дмитро Сидорук казав мені «Ти маєш взяти медаль». Я була готова. Але змагання в 2020-му скасували. Через пандемію. Змагання перенесли на 2022-й. Ну нічо подумала я, буде більше часу підготуватися. Але 24 лютого все змінилося

Проте змагання в США відбуваються. І мене офіційно відряджають на ці змагання. І треба їхати.

З початку війни я тримала лук в руках аж один раз. 9 квітня росіяни вбили мого тренера під Попасною. Зараз в нас має бути кілька тижнів зборів в Англії. Постараюся докласти максимум зусиль на тренуваннях щоб хоч трохи відновити форму

Організатори кажуть, що головне не перемога, а участь і щоб ми розказали про війну

Хлопці просять привезти медаль і багато зброї. Важкої артилерії і побільше снарядів

Я хочу всього :) Але найбільше, хочу коли повернуся – побачити всіх хлопців живих і здорових! І в повному складі!

Мрію вже не стрільки про золото, як про те що, коли з Америки приїде багато зброї ми нарешті почнемо нормально палити русню, і підемо не «зупиняти наступ», а «зачищати територію», – написала дівчина.

Нагадаємо, у 2018 році Майя Москвич виборола золоту нагороду на Іграх нескорених в Австралії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus