USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Волинянка у шоу «Міняю жінку» перетворила чоловіка на справжнього лицаря

25 Травня 2018 12:44
У реаліті «Міняю жінку», яке вийшло на телеканалі 1+1 у четвер, 24 травня, взяли участь родини з села Топільно, що в Рожищенському районі на Волині, та з селища Таврія на Запоріжжі.

Про це йшлося у фінальній серії тринадцятого сезону, пише «Таблоїд Волині».

У стосунках Олени та Віктора із Запорізької області дружина – голова родини. Пара мріяла про власний бізнес, проте через фінансові труднощі підприємство довелось закрити. Сильна та рішуча Олена працює та виховує сина Дмитра, а її тимчасово безробітний чоловік допомагає по господарству. Віктор – дуже сором’язлива людина, через невіру в себе йому важко досягати мети. Проте заради коханої чоловік готовий змінюватись.

«Я сподіваюсь, що обмін у проекті допоможе Віктору повірити в себе, стати впевненішим та навчитись відкриватись», – говорить Олена.



Друга родина, яка взяла участь у сьогоднішньому обміні – життєрадісні волиняни Олександр, його дружина Юлія Герасимчук та двоє діток: Софія і Дарина. Сім’я керує весільним салоном. Чоловік допомагає дружині в усьому: вихованням дітей, бізнесом і домашніми справами вони завжди займаються разом.

«Мені хочеться побачити, як живуть інші родини, як вони виховують своїх дітей і будують стосунки один з одним», – зізнається Юлія щодо своїх очікувань від проекту.



За умовами проекту, родини обмінялися дружинами на шість днів, три з яких вони житимуть за старими правилами, а на інші три нова господиня введе власні. На сьомий день пари зустрінуться, щоб поділитись досвідом.



Так, Олена із Запорізької області вирушила на Волинь, де дізнається, як живуть родини, у яких чоловік та жінка порівну розподіляють обов’язки. Спілкування з досвідченим підприємцем Олександром допоможе їй зробити крок на шляху до мрії мати власний бізнес і переосмислити власні помилки у спілкуванні з чоловіком.

Волинянці Юлії, яка потрапила до села Таврія на Запоріжжі, знадобилися всі її жіночі чари та мудрість, щоб «знайти ключик» до серця нового чоловіка і допомогти йому повірити в себе. Однак вона впевнена, що поруч із розумною жінкою будь-який чоловік перетворюється на лицаря. Як це було детальніше - дивіться на відео:
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Трикаш Показати IP 25 Травня 2018 13:08
Чоловіки перевелись слабаки а жінка тяне три лями нащо такі чоловіки?Щоб їсти зварив і дітей поклав спати
Анонім до Трикаш Показати IP 25 Травня 2018 14:43
Навчись коми ставити,хіба це важко?Ми бачимо те,що нам показують,ніколи не дооцінюй людей.Краще подумай що про тебе кажуть і що ти видатного зробив(ла)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus