USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинянка виборола срібло у боксерському турнірі на Всесвітній Гімназіаді

22 Травня 2022 08:00
Спортсменка Любомльської дитячо-юнацької спортивної школи Анастасія Саранюк виборола друге місце у боксерському турнірі на Всесвітній Гімназіаді у французькій Нормандії.

Про це повідомляє Суспільне.

В індивідуальному заліку боксерка Анастасія Саранюк у ваговій категорії 75 кілограмів здобула срібну нагороду.

У півфіналі волинянка здобула перемогу над спортсменкою Леною Норберт з Індії. У фінальному поєдинку поступилась боксерці з Казахстану Аіді Сарібаровій.

Волинянка виступила у складі збірної України, до якої входили дев’ятеро хлопців та восьмеро дівчат з різних областей. У загальнокомандному заліку українська команда посіла друге місце, здобувши 17 медалей: три золотих, п’ять срібних та дев’ять бронзових. Українська збірна поступилась у перемозі збірній Казахстану.

Загалом у змаганнях з боксу взяли участь спортсмени з 19 країн.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus