USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинянка викрала акордеон і продала за $100

15 Листопада 2017 11:07
У райцентрі Горохів із гаража 73-річної місцевої жительки невідома особа викрала акордеон. Поліцейські встановили, що до скоєння злочину причетна 54-річна донька потерпілої, яка, до слова, має кримінальне минуле.

Про це повідомляє Сектор комунікації поліції Волинської області.

Учора, 14 листопада, ввечері до Горохівського відділу поліції звернулася місцева мешканка із заявою про крадіжку акордеона марки «Weltmeister». Жінка повідомила, що у вересні цього року із гаража, який знаходиться неподалік її помешкання, викрадено акордеон. Вартість музичного інструменту становить 10 тис. грн.. Співробітники сектору реагування патрульної поліції спільно із працівниками кримінальної поліції встановили причетність до скоєння крадіжки 54-річної місцевої мешканки, доньки заявниці. Зловмисниця розповіла поліцейським, що інструмент продала за 100 доларів США. До слова, вона уже відбувала покарання за ст. 121 Кримінального кодексу України. Мова йде про умисне тяжке тілесне ушкодження.

Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ч. 1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus