USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинянка зіграла в пінг-понг із принцом Вільямом

24 Березня 2023 21:24
Ковельчанка Ангеліна Андросюк, яка 7 років навчається в школі Євроф’юче, мала можливість зіграти пінг-понг з принцом Уельським Вільямом, коли той був у Варшаві.

Про це повідомляє Ковельська міська рада.

«Проходив тенісний турнір, у якому я спочатку не хотіла брати участь, проте згодом передумала. Почались змагання, де я обіграла всіх суперників. Згодом нам повідомили, що найкращі тенісисти турніру мають можливість зіграти з принцом Вільямом. Ми грали з ним в парі», – ділиться Ангеліна.

А суперниками були мер Варшави та хлопець, який теж переміг у змаганнях.

Після гри дівчинка мала розмову з членом королівської сім’ї, який питав про її родину та про Україну. Також цікавився, як часто ковельчанка грає в теніс, чи їй це подобається.

«Ангеліна не розгубилася, відповідала. Побачивши, що донька вільно і впевнено спілкується, перекладач навіть не втручався», – каже мама.
Після спілкування дівчинка мала змогу зробити світлину з принцом Уельським.

Нагадаємо, британський принц Вільям здійснив неоголошену поїздку до Польщі, де зустрівся з британськими та польськими військовими, дислокованими поблизу кордону РП з Україною. Також він відвідав один із притулків у польській столиці, де мешкають близько 300 українських жінок та дітей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus