USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинянці збирають гроші на дороговартісну операцію

12 Вересня 2018 19:54
Жительці села Озеро Ківерцівського району Світлані П'янко, яка перебуває на лікуванні у відділенні судинної хірургії Волинської обласної клінічної лікарні з важкою поєднаною патологією, збирають гроші на операцію.

Операція коштує $4 тис., рідні уже зібрали $2 100, залишилось знайти 1,9 тис. дол. З проханням про допомогу звернулась знайома хворої волинянки Мирослава Федорчук, пише Район.Ківерці.

«Просимо допомоги у небайдужих людей для П'янко Світлани. На жаль, ніхто не захищений від хвороб, ось і хорошу людину, дружину, маму, бабусю спіткало горе. Потрібна серйозна операція, яка коштує 4000$, рідні допомогли чим могли, зібрали 2100$, залишилось знайти 1900$, таких коштів сім'я немає, давайте допоможемо, кожна копійка може врятувати життя та здоров'я людини», – йдеться у повідомленні.

На даний час Світлані Іванівні проводять дороговартісне медикаментозне лікування, після якого її направлять до Київського інституту хірургії і трансплантології імені Шалімова для проведення складної операції на судинах.

Усі охочі допомогти можуть перерахувати кошти за такими реквізитами:

Приватбанк 5168 7573 7588 1200 П'янко Василь Євгенович (чоловік Світлани).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus