USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.20 39.60
  • PLN 9.76 9.95

Волиняни відібрали у черкащан 27 нагород із хортингу

19 Травня 2017 18:19
Команда волинських спортсменів успішно виступила на обласних змаганнях із хортингу в Черкасах. Провівши вдалі поєдинки, краяни здобули 27 призових нагород.

Відкритий Чемпіонат Черкаської області з хортингу пройшов у чотирьох розділах: «Двобій», «Сутичка», «Форма», «Показовий виступ».

Окрім волинян, спортсмени з’їхалися з різних куточків України й конкуренція була неабияка, адже позмагатися за першість зібралися більше двохсот п'ятдесяти учасників.

ЧИТАТИ ЩЕ: МАЙБУТНЄ ЗА СИЛЬНИМИ ТА СВІДОМИМИ - ХОРТИНГ НА ВОЛИНІ

Цього разу, розповідає президент Волинської обласної федерації хортингу Сергій Пʼятіков, після виснажливих весняних Чемпіонатів України в Кропивницькому та змагань в Ірпені - команда Волині була представлена, здебільшого, юними спортсменами федерації.

Однак, наголошує тренер, честь області гідно представили:

- Володимир Захарчук 1(«Сутичка»), 1(«Двобій»);

- Софія Сидорук 1(«Сутичка»), 2(«Двобій»), 1(«Форма»);

- Ярослав Головій 1(«Сутичка»), 2(«Двобій»);

- Олександр Блоха 3(«Сутичка»), 3(«Двобій»);

- Станіслав Яйленко 3(«Сутичка»), 2(«Двобій»);

- Максим Бринза 3(«Сутичка»), 2(«Двобій»);

- Максим Радько 1(«Сутичка»), 1(«Двобій»);

- Матвій Сахно 2(«Сутичка»), 2(«Двобій»);

- Ангеліна Панасюк 1(«Сутичка»), 1(«Двобій»);

- Дмитро Шепшелей 1(«Сутичка»), 2(«Двобій»);

- Костянтин Горобець 3(«Двобій»);

- Дмитро Горобець 1(«Сутичка»), 1(«Двобій»);

- Марія Фесик 2(«Сутичка»), 3(«Двобій»), 2(«Форма»).

«Аналізуючи змагання, можна говорити про успішні виступи Захарчука Володимира, Радька Максима, Панасюк Ангеліни та Горобця Дмитра, котрі здобули по два перші місця. Приємно, що Сидорук Софія, яка, окрім контактних розділів хортингу «Фвобій» та «Сутичка», вперше виступала в розділ «Форма» і змогла обійти чинних Чемпіонок України, здобувши перше місце. Вдалими були й виступи Головія Ярослава та Шепшелея Дмитра, вони принесли в скарбничку Волинської федерації хортингу по одній золотій та срібній нагородах. Ще одна спортсменка Фесик Марія здобула три нагороди. В розділі «Форма» вона поступилась Чемпіонці України одним балом, тому є надія, що на Чемпіонаті Європи можна буде боротись за золото.

Потішили й Сахно Матвій, Яйленко Станіслав та Бринза Максим – вибороли призові місця. А для найменшого учасника Горобця Костянтина змагання були першими. Програвши поєдинок в розділі «Двобій», він не хотів повертатись додому без нагороди, тому пішов далі боротись в розділі «Сутичка» й отримав переможне місце», - розповів Сергій Пʼятіков.

Для волинян, які активно включились в систему розвитку хортинг, каже тренер, і які вивчають систему бойового мистецтва за шістьма основними розділами програми, це була гарна можливість проявити себе у трьох розділах. Також, додає Пʼятіков, завдяки змаганням його вихованці отримують бойовий досвід, починають краще розуміти свої помилки та мотивуються до більш клопіткої праці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Яйленко Станіслав Показати IP 20 Травня 2017 22:47
Я дуже радий

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus