USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Волиняни здобули три медалі на чемпіонаті України з легкоатлетичного кросу

29 Березня 2021 17:24
У неділю в Рівному відбувся командний чемпіонат України з легкоатлетичного кросу серед дорослих, молоді, юніорів та юнаків. У змаганнях взяли участь спортсмени з 23 областей України, серед них і збірна Волинської області, яка показала чудові результати, здобувши три медалі різного ґатунку.

Про це повідомляє пресслужба управління у справах молоді та спорту Волинської ОДА.

Золоту медаль виборола Юлія Петрик на дистанції 3 км серед юніорок, з результатом 10:56. Бронзову медаль на дистанції 1 км серед дівчат здобула Катерина Причиніч, з результатом 3:28. Тренують переможниць Олена та Валентина Борисюки.

Срібну нагороду виборов Юрій Русюк серед чоловіків на дистанції 8 км з результатом 26:23. Тренують спортсмена Петро Чикида та Андрій Данилюк.

У підсумку змагань Волинська область посіла 4 загальнокомандне місце.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus