USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волиняни здобули золото та срібло на чемпіонаті України з лижних гонок

16 Вересня 2021 23:18
13-17 вересня 2021 року у місті Чернігів проходить чемпіонат України з лижних гонок на лижоролерах серед юнаків та дівчат.

У змаганнях участь взяли спортсмени Волинської області та показали високі результати, здобувши золоту та срібну медалі у скарбничку нашого регіону, повідомляє Управління у справах молоді та спорту ОДА.

Володарем золота на змаганнях став Михайло Хміль в індивідуальній гонці класичним стилем у віковій категорії 2004 – 2005 р. н.

Срібною призеркою чемпіонату України стала Аліна Хміль в індивідуальній гонці класичним стилем, поступившись першому місцю лише трішки більше секунди. Зауважимо, що спортсменка фінішувала п'ятою у спринті серед дівчат у віковій категорії 200-2007 р. н.

Спортсмени є учнями КЗ ДЮСШ № 4 Луцької міської ради, тренери - Хміль Т. та Акрицький О.

Вітаємо переможців та тренерів і бажаємо нових переможних п’єдесталів!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus