USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Волинянин допомагав чоловікам виїхати за кордон, вносячи липові відмітки іноземних консульств

3 Жовтня 2022 10:45
За процесуального керівництва Волинської та Чернівецької обласних прокуратур викрито та повідомлено про підозру громадянину, який організував незаконне переправлення військовозобов’язаних чоловіків за кордон за підробленими відмітками у паспортах.

Про це повідомили у прокуратурі Волині.

За даними слідства, житель Волинської області налагодив незаконну схему одержання прибутку від сприяння військовозобов’язаним чоловікам у незаконному перетині державного кордону.

Громадянин допомагав особам призовного віку виїжджати до країн Євросоюзу через МПП «Порубне» у Чернівецькій області за паспортами громадян України для виїзду за кордон, у які вносив неправдиві відмітки про перебування особи на Консульському обліку України в іноземних державах, а також відмітки про постійне місце проживання за кордоном.

Чоловіка затримано 29 вересня на Волині після одержання 800 доларів США від чергового клієнта – буковинця, який замовив у нього відтиск та штамп Генерального консульства України у Кракові про постійне місце проживання на території Польщі та взяття на облік.

Вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 3 Жовтня 2022 11:08
а чому нема фото 'героя' і в якому місті чи селі проживає? багатьом би хотілось на нього подивитися

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus