USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинянин, якого затримували за фінансування тероризму, хоче отримати дозвіл на землю в Жидичині

17 Лютого 2022 13:29
Луцькій міській раді надійшло звернення від громадянина, якого два роки тому затримали за підозрою у фінансуванні тероризму. Він клопочеться про дозвіл на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність, що в Жидичині.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань земельних відносин та земельного кадастру.

Члени комісії розглянули проєкт рішення про надання громадянину Силюку Ю. В. дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства в селі Жидичин Луцького району Волинської області.

Як нагадав депутат Луцької міської ради Євгеній Ткачук, у 2020 році підполковника СБУ у Волинській області Юрія Силюка затримали за підозрою у фінансуванні тероризму. Він за хабарі переміщав готівку через лінію розмежування на окуповані території.
«Третього квітня після надання чергової частини неправомірної вигоди в сумі 28 тисяч гривень підполковника СБУ та його спільника затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. У них вилучили 6,4 мільйона російських рублів, які вони намагалися передати через лінію розмежування на тимчасово окуповану територію Донецької області», – розповів Євгеній Ткачук.

Голова комісії, депутат Олександр Козлюк зазначив, що звернення подано, тому він вимушений поставити його на голосування, а кожен обранець громади самостійно визначиться зі своїм рішенням безпосередньо під час голосування.

Члени комісії не підтримали проєкт рішення для розгляду на черговій сесії міськради.

Ольга ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Maха Показати IP 17 Лютого 2022 13:40
поближче до аєродрому лізе............
лучанин Показати IP 17 Лютого 2022 14:30
хр.на йому а на нари відправити
Степан Показати IP 17 Лютого 2022 14:32
Подозрение не есть обвинение. Если бы финансировал - то посадили бы. а так: обычное законное обращение обычного гражданина
Хаха до Степан Показати IP 17 Лютого 2022 15:27
Где приставку "Крысчанен" потерял?
Женік Показати IP 17 Лютого 2022 22:21
Хай під..р в лугандонії землю отримує!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus