USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку двоє посадовців проводили держреєстрацію права власності без відповідних документів

21 Квітня 2023 15:15
Луцька міська рада неодноразово виявляла факти грубих порушень при державній реєстрації прав власності за рядом об’єктів зі зміною функціонального призначення без наявності відповідних дозвільних документів державним реєстратором Копачівської сільської ради Рожищенського району Данилевич Іриною Євгенівною та державним реєстратором Журавичівської сільської ради Ківерцівського району Проциком Віктором Дмитровичем.

У зв’язку з цим 04 лютого 2022 року було надіслано лист до Міністерства юстиції України про проведення камеральної перевірки щодо зазначених державних реєстраторів та анулювання їм доступу до Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, йдеться на сайті міської ради.

За результатами звернення Міністерство юстиції України здійснило перевірку дотримання вимог законодавства під час проведення реєстраційних дій у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно вищезазначеними особами.

Так, нещодавно Луцька міська рада отримала накази від Міністерства юстиції України, згідно яких, зважаючи на встановлені факти та негативні наслідки допущених державними реєстраторами порушень, які полягали у проведенні державної реєстрації права власності за відсутності документів, що підтверджують виникнення права власності, тимчасово заблокували доступ до Державного реєстру речових прав на нерухоме майно державним реєстраторам Процику Віктору Дмитровичу строком на 1 місяць та Данилевич Ірині Євгенівні строком на 3 місяці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Васька Показати IP 22 Квітня 2023 08:57
І? Мине місяць і три, далі можна займатись тим самим? А як відповідальність/покара?
Марія Показати IP 10 Жовтня 2023 17:30
Перевірте Луцьк,здивуєтесь.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus