USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Зниклий 30 років тому волинянин Ігор Бєлокуров досі в Афганістані

14 Липня 2018 22:34
У Волинському обласному військовому комісаріаті спростували інформацію про повернення Ігоря Бєлокурова на Волинь.

Про це повідомляє ВолиньOnline.

У комісаріаті спростували інформацію що Ігор Бєлокуров повернувся на Волинь, яку розмістили на офіційному сайті Десантно-штурмових військ Збройних сил України.

Як розповіли у коментарі, чоловік досі перебуває в Афганістані, бо у нього немає українського паспорта. Волинянин наразі пригадав кілька українських слів та здав кров на аналіз ДНК.

Нагадаємо, волинянин Ігор Бєлокуров 30 років тому пропав безвісти в Афганістані, де ніс службу в рядах Радянської Армії, живе в провінції Балах в племені туркменів та отримав нове ім’я – Амріддін.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
valdis peish Показати IP 15 Липня 2018 10:59
а чого йому повертатися, в нього там три магазина а тут він буде хто?
здравомислячий до valdis peish Показати IP 15 Липня 2018 15:54
А ви як думаєте вам би хотілося побачити свою рідну матір з якою небачився аж цілих 30 років?Отож бо й воно!І йому я думаю також хочеться побачити і приїхати на свою рідну землю на якій народився.Ніхто не каже щоб він тут залишався(це вже його власне рішення).А от приїхати хоча б в гості-то потрібно.А ви пишите чому йому повертатися.Просто представте себе на пару секунд на його місці то тоді зрозумієте навіщо йому треба приїхати!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus