USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Волинянин під час відпочинку знайшов у річці міну

17 Серпня 2017 12:33
Поблизу села Зимне Володимир-Волинського району під час відпочинку на річці Луга свідомий громадянин помітив у воді заіржавілий предмет, схожий на боєприпас. Про це повідомили у прес-службі волинських рятувальників.

Не вагаючись ні секунди, він набрав номер служби порятунку «101» аби повідомити про знахідку. Піротехніки ДСНС кваліфікували вибухонебезпечний предмет як мінометну міну часів ІІ Світової війни та провели роботи із вилучення з водойми, транспортування та знешкодження небезпечної знахідки.

Окрім цього, біля села Милятин Іваничівського району під час прогулянки лісом на підозрілий предмет натрапив місцевий житель, який повідомив про знахідку рятувальників. Піротехніки ДСНС кваліфікували вибухонебезпечні предмети як одну мінометну міну 40 мм та одну гранату Ф-1 часів ІІ Світової війни. Ще 5 артилерійських снарядів виявлено у селі Заставне цього ж району жінкою під час роботи на городі.



Усі вибухонебезпечні предмети знешкоджені на спеціальному відведеному майданчику.



Рятувальники вкотре звертаються до громадян з проханням: у разі виявлення вибухонебезпечних предметів повідомте про це за номером «101» або «102» та ні в якому разі не намагайтеся самостійно ідентифікувати знайдені боєприпаси.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus